Reklama

Towercom predĺžil voľné vysielanie programu Viasat Nature v DVB-T

Diváci prijímajúci televízne programy cez anténu si budú môcť ešte aj naďalej vychutnávať nekódované vysielanie plateného dokumentárneho programu Viasat Nature. Ten mal byť pritom pôvodne už od októbra zakódovaný systémami Irdeto a dostupný iba predplatiteľom terestriálnej platformy Plustelka.

Viasat Nature budeme vysielať voľne ešte aj počas prvého októbrového týždňa, aby sme 4.10. oslávili Svetový deň zvierat, ktorému je venovaný aj špeciálny program kanálu Viasat Nature,” uvádza operátor.
Pokračovanie nižšie:


V stredu 4. októbra si bú môcť diváci pozrieť počas celého dňa dokumenty zamerané na ohrozené druhy zvierat s cieľom pomôcť zachrániť ich existenciu. Deň vyvrcholí premiérou nového exkluzívneho seriálu Veľká migrácia s Benom Foglom, ktorý sa spolu s miliónmi afrických zvierat podujal na ich 12 mesačne putovanie z Tanzánie do Keni.

Viasat Nature je dostupný nekódovane v druhom aj vo štvrtom celoplošnom multiplexe. V druhom multiplexe je program iba dočasne a to na špeciálnej pozícii Viasat Nature Promo (bývalá pozícia infokanálu). Od 9. októbra zostane opäť zakódovaný a prístup k programu budú mať iba predplatitelia Plustelky.

Okrem ochutnávky tiež predlžuje Towercom aj kampaň vďaka ktorej môžu získať záujemcovia o príjem programov z Plustelky zľavu na zariadenie až 10 eur a to ako na set-top box AlmaT300HD, tak aj na moduly Smith alebo Strong. Podmienkou pre získanie zľavy 10 € je objednávka služby Plustelka Štandard na 12 mesiacov vopred, v celkovej hodnote 35,88 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A potom by mohli dať voľne hudobný a neskôr športový kanál a cez Vianoce filmový kanál. A tiež by mohol konečne pridať aj AVIS do muxu nejaký nový voľný program.

Komentáre už nie sú povolené.