Reklama

Skupina Telekom má 581 tisíc zákazníkov TV služieb, blíži sa k pozícii lídra

Telekom na včerajšej tlačovej konferencii v Bratislave predstavil svoju vianočnú ponuku pre mobilné a pevné služby, ako aj prezradil aktuálny počet zákazníkov TV služieb celej skupiny. Do skupiny Telekom patrí nielen Magio TV a Magio Sat, ale aj DIGI TV. Aktuálny stav TV zákazníkov je 581 tisíc a stále pribúdajú noví. Pri porovnaní s tretím kvartálom minulého roku pribudlo 64 tisíc nových zákazníkov, čo predstavuje nárast o 12,4%. Podľa operátora sa celkový počet zákazníkov už blíži k pozícii lídra na trhu. Aktuálne je lídrom platforma Skylink, ktorá uvádza, že má na Slovensku približne 600 tisíc aktívnych kariet.
Pokračovanie nižšie:


Operátor tiež zhodnotil tento rok v ktorom sa zákazníci dočkali viacerých noviniek. Do Magio TV pribudlo 15 nových staníc v štandardnom a 10 vo vysokom rozlíšení. Rozširovanie ponuky neobišlo ani zákazníkov satelitnej služby, kde pribudlo 5 nových programov v štandardnom a 8 vo vysokom rozlíšení. Okrem toho Telekom navýšil kvalitu streamov u mobilnej služby Magio Go a zaradil prvých päť HD kanálov. Spomenúť môžeme aj vylepšenú aplikáciu Magio Go pre Android, ktorá umožňuje ľahšiu orientáciu v archíve, má prehľadnejší TV program a vybrané funkcie je možné ovládať gestami.

Čo sa pripravuje
Už v blízkej dobe sa dočkajú zákazníci IPTV služby úplne nového používateľského rozhrania. Tešiť sa môžu aj na vianočnú ochutnávku vybraných programov z vyšších balíčkov zadarmo. Vianočná ochutnávka bude nielen pre predplatiteľov Magio TV, ale aj satelitnej služby Magio Sat. Predplatitelia Magio TV by sa mohli dočkať zase rozšírenia ponuky HD programov. V príprave je aj vylepšená aplikácia pre systém iOS.

Nové užívateľské rozhranie Magio boxov v prípade IPTV služby.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No, čo spraví SP, pomaly sa to začína zlodejskemu Skylinku vracat aspoň na SK.

    1. Miesto zavádzania SP mali všetky karty zrušiť a bolo by vymaľované… Bez SP by totiž po predaji veľmi rýchlo skrachovali – Towerkom na rozdiel od M7 Skylink dotoval z iných svojich akvizícií. Aj preto vyzeralo slovenské DVB-T tak ako vyzeralo – pretože Towerkom prelieval príjmy z DVB-T do Skylinku.

  2. No len nech Skylink zdvihne servisný poplatok tak Telekom bude mať ešte viacej zákazníkov. A to pôjdem aj ja do Digi.

  3. zober 4 karty od digi zober maxi balík a máš najlacnejšiu tv na slovensku 5,50 mesačne na každú telku

Komentáre už nie sú povolené.