Reklama

Operátor Satro vyhral súdny spor s televíziou JOJ

Telekomunikačný operátor Satro vyhral súdny spor so spoločnosťou Mac TV, ktorá prevádzkuje stanice JOJ a Slovenskou produkčnou, ktorá vyrába pre jej kanály obsah. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť Mac TV podala žalobu na spoločnosť Satro ešte v novembri minulého roku. V nej uvádzala ako dôvod, že Satro malo v ponuke obľúbené stanice TV Prima. Príslušný súd nariadil na základe žaloby neodkladné opatrenie, na základe ktorého Satro bolo povinné zastaviť šírenie českých televízií Prima, Prima Cool, Prima Zoom, Prima Max a Prima Love na Slovensku.

Operátor využil možnosť odvolania sa a nakoniec uspel. „Krajský súd v Bratislave v septembri tohto roku uznal dôvody odvolania sa a zamietol rozhodnutie Okresného súdu v plnom rozsahu. Rozhodnutie odvolacieho súdu je konečné, a preto sa spoločnosť Satro s.r.o nebude viac k danému prípadu vyjadrovať,“ uvádza operátor v tlačovej správe pre médiá.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. O čom to trepete? MAC Tv zažaloval SATRO vo veci nedovolenej retransmisie a porušovania autorských práv. Súd vydal PREDBEŽNĚ opatrenie (si naštudujte čo to je), ktorým prikázal SATRU neposkytovať uvedené stanice, aby nedochádzalo k poškodzovaniu žalobcu. SATRO toto predbežné opatrenie napadol na krajskom súde a krajský súd ho zrušil. Ale toto rozhodnutie NEMÁ NIČ spoločné s podanou ŽALOBOU MAC TV NA SATRO!!!!!

    1. Ked mas taku prezyvku tak by si mal napisat pravdu a to ze Mac TV cize Jojka ponukla Satru filmovy kanal Joj Cinema za neakceptovatelne podmienky a hlavne chcela velke prachy za to ze ich budu sirit co Satro odmietlo a preto Mac Tv ich vyzvalo na rychle ukoncenie vysielania programov eeima Tv a tu to vsetko zacalo !!!

    2. ??? Sorry, ty robíš zadarmo???? Ak áno, tak okamžite naklusaj mu mne na záhradu a poď makať… Pochopil si akú kravinu si napísal?

      Každý má právo požadovať za svoje produkty to, čo uzná za vhodné. A každý má právo sa slobodne rozhodnúť či cenu akceptuje, alebo neakceptuje. Je absolútne jedno, čo predchádzalo žalobe – SATRO nevlastnilo a nevlastní súhlas na retransmisiu českých programov na území SR – takže KRADNE! A je úplne jedno, či túto krádež zakrýva fiktívnou českou spoločnosťou, ktorá v sieti SATRO tieto programy vysiela, alebo hľadá inú fintu. Aj ten, kto predáva kradnutý tovar je rovnaký zlodej ako ten,. čo tento tovar na objednávku kradne.

      Ľudia na slovensku sú asi blázni – pretože ten kto poukáže na ZLODEJSTVO je odsudzovaný a tí čo verejne kradnú sú vyzdvihovaní. Dokonca aj do najvyšších štátnych funkcií.

  2. Už ani na satelitnatv.sk sa človek nedočíta pravdu?

    1. Sa spamätaj lebo nie je jedno co predchadzalo tej zalobe , Mac TV cize Jojka to urobila len preto ze Satro odmietlo za tie peniaze co malo platit za program Joj cinema zaradit program a radsej vysielalo programi Prima, preco Mac Tv nezazalovala aj ostatnych providerov co vysielali programi skupiny Prima ? Len preto lebo mali program Joj cinema v programovej ponuke tak sa tu nehraj na pravdovravneho .
      A ak velmi potrebujes pomoc v zahrade daj kontakt a velmi rad Ti pridem pomoct aj zadarmo ak byvas v okoli NR kraja , moja ponuka plati .

    2. Sorry, ale pokiaľ viem, tak žaloby boli podané na viaceré spoločnosti. A ďalšie spoločnosti po výzve Mac TV (a aj výzve majiteľa TV prima) tie programy z vysielania stiahli. Prečo to Satro neurobilo a hnalo spor do krajností netuším – ale vyhrať nemá šancu, pretože tu nejde len o MAC TV, ale najmä o majiteľov práv – a to sú zväčša US spoločnosti, ktoré si svoje peniažky dokážu ustrážiť.

  3. Na ten objekt lanovky na Zobore, kde vzniklo „vysielacie stredisko“ musia byť towertroly akí naštvatí… Keby tam nebolo tak čo by tam dnes z toho vysielalo pri tých cenách ? ? ? Asi nič…

Komentáre už nie sú povolené.