Reklama

Na Slovensku vzniká nová televízia Park TV

Slovenský mediálny regulátor – Rada pre vysielanie a retransmisiu udelil na svojom zasadnutí koncom septembra licenciu pre kanál s názvom Park TV.

Hlavní hrdinovia novej televízie budú zvieratá zo záchranných staníc, parkov a ZOO, exotické ale aj neexotické stredoeurópske. Prevádzkovateľom bude spoločnosť MP – Media Production.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie Park TV bude mať dennú réžiu v podobe operátorov, ktorí zabezpečia ovládanie kamier umiestnených medzi zvieratami tak, aby divák videl zaujímavé detaily (kŕmenie zvierat, čistenie zvierat a podobne). Súčasťou vysielania budú odborné aj odľahčené zvukové, textové a obrazové informácie o zvieratách a ich svete, kvízy a interaktívne prvky, ale aj návštevníci spolupracujúcich parkov pri rôznych aktivitách. V dolnej lište budú „spravodajské“ informácie zo sveta zvierat, ako u spravodajských kanálov, a to 24 hodín denne. Navyše sa program pripravuje aj na hybridné vysielanie (HbbTV).

Podľa vysielateľa má byť Park TV pohodový televízny kanál pre všetky generácie. Divák bude vždy vedieť čo môže na kanály očakávať a vždy to tam nájde. Z odborného hľadiska to bude skutočný Infotainment. Použitá bude „knižná“ grafika pripomínajúca storybook, keďže čo zviera pred kamerou, to iný zvierací príbeh.

Televízia môže vysielať nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Dostupná chce byť hlavne na Slovensku a v Českej republike. Pôjde však o kanál, ktorý bude v platených ponukách káblových, IPTV či MMDS operátorov. Objaviť by sa mohol aj v DVB-T či na satelite.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Väčšia hovadina ani nemože vzniknúť na našom trhu. Vôbec nestačí Animal Planet / Nat Geo Wild / Viasat Nature a ostatné dokumentárne ??? To čo tu povznikalo za poslednú dobu je smutné. HNOJ TV : Mňam Mňau a zanedlho Kutil a Park. Ja to osobne u svojho operátora vôbec nechcem a oni to tam samozrejme pridajú a zvíšia cenu lebo medveď . Nech idú do čerta . Ja chcem kvalitu a nie kvantitu .

  2. som zvedavy kolko mesiacov vydrzia vysielat :))

    inak neda sa povedat ze vyber nieje. rozni operatori ponukaju rozne balicky, ak ta to nebavi, zrus satelit, kablovku.. este je tu netflix, amazon, atd. 🙂

  3. Presne tak a na spominaných programoch ide stale dokola to isté…ešte že tu je normálny program Prima ZOOM HD

  4. Smutné je, že niekto vymyslí takúto štrašnú – preštrašnú hovadinu a ešte sa nájde operátor, ktorý to zaradí do ponuky a potom to za to platia zákazníci toho oprátora či chcú alebo nechcú, lebo je to v nejakom blbom balíku.

  5. daľší odpad v éteri.nech tie peniaze radšej dajú matkám samoživiteľkám.

Komentáre už nie sú povolené.