Reklama

Mňam TV už nebude dostupná v ponuke Skylinku

Prevádzkovateľ českej televízie Mňam TV sa rozhodol od 1. novembra ukončiť satelitnú distribúciu na družici Astra 3B (23,5°E), z ktorej mohli prijímať program predplatitelia satelitného operátora Skylink. Od novembra tak už nebude tento kulinársky program v ponuke operátora Skylink na Slovensku a v Českej republike. K dispozícii bol všetkým predplatiteľom už od balíčka Digital.
Pokračovanie nižšie:


V rámci distribučnej stratégie spoločnosti S&P Broadcasting sme sa rozhodli posilniť DVB-T distribúciu, ktorá prináša výrazne vyššiu návratnosť našich investícií, než je to pri distribúcii cez satelit. Z tohto dôvodu odchádza Mňam TV koncom mesiaca október zo satelitnej platformy Skylink a postupne zvýši pokrytie distribúcie všetkých staníc S&P Broadcasting cez regionálne multiplexy,“ hovorí Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Treba však zdôrazniť, že Mňam TV je k dispozícii v terestriálnom vysielaní iba v susednej Českej republike. Slovenskí diváci môžu program sledovať iba prostredníctvom vybraných káblových a IPTV operátorov.

V súčasnosti môže prijímať Mňam TV, ako aj sesterskú Mňau TV na území Slovenska, celkom 840 000 domácností. Programy sa nachádzajú v ponukách vybraných káblových a IPTV operátorov (napr. UPC, Orange TV a Magio TV). 

Prevádzkovateľom Mňam TV je spoločnosť S&P Broadcasting, ktorá stojí aj za programom Mňau TV a pripravuje sa na spustenie ďalších. Najbližšie mesiace by mali do portfólia vysielateľa pribudnúť nielen nové relácie, ale aj televízne stanice. Okrem Mňam a Mňau TV plánuje spoločnosť S&P Broadcasting spustiť tri nové tematické stanice – Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV.

Technické parametre pre príjem Mňam TV (do 31.10.2017) :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11798 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Mnam TV
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 2871
Audio PID: 2881
Audio stopy: 2881 cze (Mpeg)
PCR PID: 2871
PMT PID: 2861
TSID: 3205
ONID: 0003
SID: 5151
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Ani s Mňam nedivím,Skylink už nikdo nemá a kto,už zaspal dobu,hlavne že platí za nič.

Komentáre už nie sú povolené.