Reklama

Kutil TV spustí vysielanie už čoskoro, dostupná bude aj na Slovensku

Nový televízny kanál Kutil TV, ktorý získal len minulý týždeň vysielaciu licenciu, by sa mal divákom po prvýkrát predstaviť už v najbližších mesiacoch. Informoval o tom prevádzkovateľ, spoločnosť S&P Broadcasting, ktorý sa už na spustenie nového programu pripravuje.

Kutil TV má byť jedinečná lifestylová televízna stanica s „DIY“ (Do It Yourself) alebo ,,Urob si sám“ programom v Českej republike a na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Hlavnou myšlienkou Kutil TV je dať veciam druhý dych, druhú šancu. Pre mužských divákov sú pripravené programy z dielne, auto-moto a praktické rady pre dom, záhradu a chalupu. Home decor, záhradkárčenie, návody na styling domova zase určite zaujmú ženy, ktoré rady tvoria a chcú mať útulný a štýlový domov.

Diváci sa môžu tešiť na relácie s českými tvárami, ako aj na nové premiérové programy zo zahraničia. Kutil TV chce ponúknuť každodennú pestrú paletu nápadov, trikov a postupov, ako si dotvoriť svoj domov nevšednými a jedinečnými kúskami.

,,Kutil TV bola v plánovanom portfóliu úzko tematických televíznych staníc jasnou voľbou. Na základe prieskumu a aktuálnych online trendov sú DIY projekty mimoriadne obľúbené. Pre divákov máme už aj prvú tvár stanice, pravého kutila, Pepu Libického. Kutil TV v budúcnosti mediálne pokryje oblasť televízneho, internetového vysielania i printových médií,“ avizuje Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Prevádzkovateľom Kutil TV bude spoločnosť S&P Broadcasting, ktorá stojí už v súčasnosti za kanálmi Mňau TV či Mňam TV a pripravuje navyše aj Mudr TV či Trhák TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať