Reklama

Horor film ako celodenný kanál, iba cez internet

Platený filmový kanál Horor film, ktorý sa ako jediný na Slovensku a v Českej republike špecializuje na desivé filmy a programy, bude dostupný od 27. októbra ako celodenný kanál na internetovom portáli Film Popular. Pri klasickom lineárnom vysielaní zostáva všetko bez zmeny, u káblových, satelitných či IPTV operátorov bude teda k dispozícii divákom aj naďalej iba v čase od polnoci do piatej hodiny ráno.
Pokračovanie nižšie:


Je to náš príspevok k Halloweenu a má trvalú podobu. A čo viac – štart dvadsaťštyrihodinového vysielania programu Horor film TV na Film popular sa nesie predovšetkým v znamení nezávislej domáce hororovej tvorby – ponúkne hneď 16 snímok domácich filmárov,“ hovorí Leoš Pohl, konateľ Československej filmovej spoločnosti.

Horor film spustil svoje vysielanie 14. februára 2013, jeho prevádzkovateľom je Československá filmová společnost, ktorá stojí aj za kanálmi KinoSvět, TV WAR, CS film a CS mini, ako aj portálom Film Popular. Internetový videoportál ponúka to najlepšie zo všetkých spomínaných programov za ročný poplatok 199 Kč. Predplatitelia môžu využívať službu na PC, tabletoch, alebo aj mobilných telefónoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Trosku zavadzajuce je to len archiv vybranych filmov nie je to ziaden kanal

Komentáre už nie sú povolené.