Reklama

DIGI TV pripravuje novú verziu firmware pre dodávané boxy

V druhom októbrovom týždni – v noci z 9. na 10. októbra – vydá slovenský satelitný operátor DIGI TV nový firmware pre svoje dodávané boxy Kaon NA1170. Okrem toho vráti operátor do ponuky filmový kanál Film+, ktorý bude od zajtra súčasťou balíčka Maxi.
Pokračovanie nižšie:


Aktualizácia všetkých dodávaných prijímačov prebehne automaticky v nočných hodinách. Zákazníkom, ktorí počas aktualizácie nebudú mať box v elektrickej sieti, prípadne majú vypnuté automatické aktualizácie, prebehne zmena na novú verziu, po prepnutí na akýkoľvek kanál vysielaný z frekvencie 12 054 MHz (napr. Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD). Počas prebiehajúcej aktualizácie je nutné nechať prijímač zapnutý až do ukončenia procesu, čo môže trvať aj niekoľko minút.

Nový firmware prináša opravy existujúcich chýb, ako aj drobné vylepšenia:
– Opravená bola funkcionalita rodičovského zámku.
– Pridaná skratka, tlačidlo na rýchly prístup ku zvukovej stope nevidiacich. Po stlačení červeného tlačidla na ovládači (farebné tlačidlá favourites) sa zapne stopa s komentárom pre nevidiacich, ak je dostupná.
– Počas rýchleho prepínania kanálov (channel up /channel down) sa zobrazia infobannery o danom programe.
– Upravená notifikačná správa pri kanáloch, ktoré nie sú súčasťou predplateného balíku, ktorá zobrazuje, v ktorom balíku sa predmetný kanál nachádza.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. #redakcia-Aj Nová DIGI TV CZ Bude podobne ako Slovenská Nová DIGI TV mať tiež ten istý Firmware jedná sa o Ďaľší Spoločný Firmware pre zákazníkov Novej DIGI TV CZ tak aj Novej DIGI TV SK vyplýva to z Tlačovej správy DIGI CZ cz.digi.tv/podpora/satelitni-tv/technicka-oznameni/informace-pro-zakazniky-aktualizace-set-top-boxu-kaon/

  2. Nový firmware pre svoje dodávané boxy Kaon NA1170.Bude dnes noci

    1. bolo povedané ze softvér nabehne z9 na 10 októbra zajtra je 11 zavádzajú ľudí akurát nabehol film+ mesto kanala cm

  3. Dobrý deň ja mám verziu firmware 0015 alebo tak nejak,takže to je ešte starý firmware či,ďakujem

  4. Pání Vina je na Strane Slovak Telekomu ktorý odhalil Bug v Poslednej chvíľe než sa dostala Aktualizácia k Všetkým zákazníkom nielen Slovenskej ale aj Českej Novej DIGI TV preto Slovak Telekom musel zastaviť dodávanie Aktualizácie na DIGI Boxy KAON a po odstránení Bugu a Znovu otestovaniu môže byť Aktualizácia uvoľnená Dnes v Noci z 10 na 11.10 alebo v Inom náhradnom Termíne 🙂

Komentáre už nie sú povolené.