Reklama

DIGI TV: Desať kanálov z balíka Maxi až do konca roka pre všetkých

Od novembra spúšťa DIGI TV vianočnú ochutnávku, vrámci ktorej sprístupní až do konca roka všetkým predplatiteľom, od základného balíka, 10 filmových a rozprávkových programov. Deti a dospelých milovníkov rozprávok potešia kanály ako Cartoon Network, JimJam, Nick Junior či CS Mini. Pre filmových fanúšikov budú k dispozícii programy CS Film/Horor Film, Film+, Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Plus a Filmbox Extra HD. Všetky sú pritom štandardne dostupné v balíku Maxi. 
Pokračovanie nižšie:


Vážime si našich zákazníkov, verných aj tých nových, preto sa im chceme poďakovať za dôveru. Vianoce sú časom prekvapení, rozprávok a rodinnej pohody, a my v DIGI chceme aj touto vianočnou kampaňou priniesť do ich domácností kúsok radosti,“ povedal Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja z DIGI Slovakia.

V rámci vianočnej akcie môžu zákazníci využiť zľavu na balík Maxi, ktorý ponúka viac ako 100 programov. Každý záujemca o vyšší balík ho môže mať za cenu nižšieho balíka Štandard a to na prvé 3 mesiace. Štandardná cena sa bude tak účtovať až po tomto období.

Operátor pripravil aj súťaž o 10 televízorov značky Sony BRAVIA. Zákazníci sa do súťaže môžu zapojiť na oficiálnej stránke DIGI TV, na sociálnej sieti Facebook.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A tým, čo majú balík MAXI dáte akú vianočnú programovú akciu?

    1. Akciu 3 mesiace MAXI za znizenu cenu, novy kanal EPIC DRAMA HD a okrem toho este jedno prekvapenie, ktore este pride. Snad Vas potesi 😉

Komentáre už nie sú povolené.