Reklama

Viasat Explore teraz v DVB-T na desať dní pre všetkých

Od dnešného dňa je možné cez anténu prijímať dočasne voľne dokumentárny kanál Viasat Explore. Sprístupnený bude všetkým divákom až do 20. septembra, kedy zostane opäť zakódovaný a dostupný iba predplatiteľom platformy Plustelka, vo štvrtom multiplexe.
Pokračovanie nižšie:


Viasat Explore prinesie počas voľného vysielania niekoľko zaujímavých dokumentov. Z premiérových je to seriál SAS: Odvážnemu šťastie praje, ktorý ponúkne divákom napínavé a drsné zábery z prostredia špeciálnych jednotiek. Všetci vieme čo sú špeciálne jednotky zač a aké náročné operácie vykonávajú, ale aký je proces prijímania nových členov? Elitná skupina bývalých členov britských špeciálnych síl SAS prevedie 30 fyzicky zdatných civilistov neskutočným peklom a podrobí ich mimoriadne fyzickým a psychologickým testom. Prvú časť seriálu si môžete pozrieť už v utorok 12. septembra o 21:45.

Voľné vysielanie Viasat Explore je možné prijímať z druhého ako aj štvrtého multiplexu. V druhom celoplošnom multiplexe je kanál k dispozícii iba dočasne a to na špeciálnej pozícii Viasat Explore Promo (bývalá pozícia Infokanálu). Štandardne je kódovaný systémami Irdeto a súčasťou štvrtého multiplexu, ktorý už vysiela v DVB-T2. Ďalšie podrobnosti o Plustelke si môžete prečítať tu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na maďarskej MinDig TV ide od dnes na pozícii C8 nekódovaný Minimax,ale hrozná kvalita !!!

  2. Pre všetkých okrem Oravy .. 59k je rušený od dnes tak že nepomáha ani LTE filter, 26 k super, 44k na 30 % 59k štvorce asi spustili pomaranč alebo 4cu v LTE a 46k čakáme už 3 roky .. ešteže nám vysielajú PL – keby len pridali na tých vysielačoch (20kW-smerových) o 10 % tak ich ladia až v PD 🙂 TROLY

    1. Aký filter si použil?My sme od vysielača Gerecse cca 40km 59 kanál Mux C vložením LTE filtra Profesionál sieť LTE zrezal o 37 dB a je všetko ok.Na stránke TP-plus je všetko čo treba vedieť o Dvbt ako aj merania pred aj po odrušení LTE.

    2. 4ka to asi nebude, pokiaľ viem, oni používajú iba 1800 MHz pásmo.

    3. aj Poliaci by mohli navyšiť vykon vysielačov Zakopane a Rabka 34 a 41 ide a 36 slaby občas ide

    4. keby poliaci navýšili, tak jak písal towertroll, stačilo by o 10% tak až v Prievidzi by mali obraz …

    5. testy robia s LTE sieťami aj u nás to takto začalo-striedavo a výsledok bolo vsadenie LTE filtrov a je pokoj 🙂

Komentáre už nie sú povolené.