Reklama

Senzi bude v ponuke Skylinku, poznáme termín

Slovenský hudobný kanál Senzi chce už v blízkej dobe rozšíriť svoju dostupnosť pre divákov. Už od utorka 19. septembra začne vysielať aj na družici Astra 3B (23,5°E), z ktorej ho budú môcť prijímať predplatitelia satelitnej platformy Skylink. Presné technické parametre pre príjem zatiaľ nie sú známe, podobne ani to v ktorom balíku bude k dispozícii. O ďalších podrobnostiach vás budeme samozrejme informovať.
Pokračovanie nižšie:


Senzi sa zameriava vo vysielaní hlavne na ľudovú hudbu. Prevádzkovateľom je akciová spoločnosť Senzi so sídlom v Bratislave. Spomeňme ešte, že len pred pár dňami došlo k úprave loga stanice, kedy sa pod názvom Senzi objavuje nápis „music box tv“.

Po ukončení šírenia programu v DVB-T mohli Senzi od júla 2017 prijímať iba diváci vybraných káblových, satelitných a IPTV operátorov, prípadne cez internet. Zo satelitných platforiem ju mohli sledovať predplatitelia Magio Sat, DIGI TV, freeSAT, ANTIK Sat a Flix TV. Skylink bol tak jediným operátorom, ktorý program nemal v ponuke. To sa však už od budúceho týždňa zmení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No konečne ale im to trvalo, a pre redakciu , bude to od balíčka Digital ?

    1. Nechápem, keď platia za šírenie na niekoľkých satelitoch, tak by mohli platiť aj za pozemné vysielače DVB-T napríklad regionálny mux AVIS.

    2. V avise je biedne pokrytie signálom aj unás v Lc.Škoda by to bolo do toho dávať.

  2. Senzi som chytal v dvbt väčšinou kódované,teraz mám naladený trenčiansky miestny mix a je tam bezkonkurenčne lepší šláger a hlavne ZADARMO

  3. Ešteže od mája budem od nich preč…
    Takéto braky, ale aby zaradili ID Xtra, alebo vrátili Crime+Investigation to nie…
    Už ma štvú…

  4. Ja si rád pozriem TV Senzi. Problém to určite nebude. Aj keď sú na tv trhu už niekoľko rokov som rád že táto tv príde.

  5. Z DVB-T Senzi zrušili , čo bolo idealne pre ludi ktory maju radi ludovu hudbu a folklor a nebolo to dobre riešenie vyradiť z ponuky DVB-Ta som zvedavy ako budu na satelite SKILINKu pochybujem že pojdu free , určite budu v baličku Digital alebo niejakych inych baličkoch Smart pod, to je cely Skylink zas sa budu chvaliť že pribudol tv kanal

  6. Konečne rada pozerám folklór a zatiaľ len šláger

    1. Samohrajkové odrhovačky nie sú folklór. S trochou tolerancie by sa to dalo nazvať šlágrami, aj keď to tiež nie je pôvodný význam slova.

    2. Kto má naozaj rád folklór, ten nebude sledovať gýčové relácie na staniciach Šláger a Senzi. Keď si nejaký „Janči“ kúpi čínske klávesy a bude pri nich vyspevovať ľudové pesničky, to nie je folklór. Folklór musí mať tradičného „ducha“ vrátane tradičných hudobných nástrojov a výrazových prostriedkov.

      Odporúčam pozrieť si reláciu Kapura na RTVS. Vysielanie relácie je síce zriedkavé, ale aj tak je vo vysielaní RTVS viac folklóru, ako na spomínaných staniciach.

    3. Asi tak. Ale poniektorí to ťažko pochopia. Stačí sa pozrieť na ich gramatiku…

Komentáre už nie sú povolené.