Reklama

Nový filmový kanál už čoskoro v DIGI TV, Magio Sat a Magio TV

Do ponuky satelitných služieb Magio Sat a DIGI TV, ako aj digitálnej televízie Magio TV, sa vráti po viac ako roku filmový kanál Film+ od AMC Networks International – Central and Northern Europe. Oficiálny termín zaradenia stanice ešte nie je známy, predpokladáme však, že by mal byť k dispozícii predplatiteľom už v najbližších dňoch.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Telekom zaradí Film+ do varianty XL, v prípade Magio televízie, respektíve balíčka L v rámci satelitnej služby Magio Sat. Digi Slovakia pridá filmový kanál do vyššieho balíčka Maxi.

Zákazníci Slovak Telekomu ako aj DIGI Slovakia tak budú môcť opäť sledovať populárny filmový kanál, ktorý už v blízkej dobe odvysiela filmy ako Rivali (2013), Kick-Ass (2010) či Locke (2013).

Film+ vyradili všetky tri platformy zo svojich ponúk v máji 2016. Z akého dôvodu, nie je do dnešného dňa známe, vzhľadom na to, že nikdy sa k tomu oficiálne nevyjadrili.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Staré filmy prerušované reklamamy …už to nemajú komu predať ☺

  2. #redakcia:
    kedy telekomaci pridali do rastra Travel Channel HD?

    Ja som na to prišiel až včera, čo bolo pre mňa veľké prekvapenie a som rád že táto stanica konečne na magiu (IPTV) prešla na normálny režim (HD) nakoľko toto je dnes už bežný štandard.

Komentáre už nie sú povolené.