Reklama

Cartoon Network už čoskoro v českom jazyku

Ponuka detských kanálov v českom jazyku sa opäť rozrastá. Lokalizáciu do českého jazyka pripravuje detský kanál Cartoon Network. Presný termín spustenia českého audia, ale zatiaľ nebol zverejnený. Ako sme si však v redakcii portálu SatelitnáTV.sk dnes všimli, niektoré upútavky a rozprávky sú už vysielané na programe v českom jazyku.
Pokračovanie nižšie:


Po spustení českej lokalizácie je viac ako pravdepodobné, že budú program zaraďovať do svojich ponúk aj operátori, ktorí doteraz program v ponuke nemali. Príkladom sú satelitné služby Magio Sat a DIGI TV, ktoré zaradili Cartoon Network do svojich ponúk už od 31. augusta. Nasledovať ich bude aj česká DIGI TV a to s najväčšou pravdepodobnosťou od 20. septembra 2017. Zatiaľ ale žiadny iný operátor o pridaní Cartoon Network neinformoval.

Telekom navyše informuje zákazníkov Magio Sat a DIGI TV o českej lokalizácii priamo na programe, v spodnej časti obrazovky nápisom: „Už čoskoro v českom jazyku.“

V súčasnosti majú najmenší diváci k dispozícii už v českom jazyku programy Nick Junior, Disney Channel, JimJam, Cartoon Network, TUTY, ČT:D, Nickelodeon, Minimax a Megamax. V slovenskom jazyku vysielajú dva programy – RiK a Ťuki TV. Čisto v anglickom jazyku sú na našom trhu dostupné ešte programy Boomerang a Disney Junior, ako aj Duck TV či Baby TV.

Info o pripravovanej českej lokalizácii Cartoon Network pre zákazníkov Magio Sat a DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.