Reklama

Telekom: Ťuki TV dočasne pre všetkých zákazníkov, pribudnú nové rozprávky

Slovenský detský kanál Ťuki, ktorý je dostupný exkluzívne iba v ponuke Magio televízie od Telekomu, oslávi vo štvrtok svoje druhé narodeniny. Telekom preto pri tejto príležitosti pripravil pre svojich zákazníkov darček v podobe voľného vysielania pre všetkých.

Od 1. júna do 31. augusta sprístupní Telekom kanál Ťuki TV pre všetkých zákazníkov Magio televízie. Exkluzívny detský kanál budú môcť tak celé tri mesiace sledovať všetci zákazníci Magio IPTV, Magio Sat aj Magio GO.
Pokračovanie nižšie:


Ďalšou novinkou pre najmenších divákov budú nové rozprávky. Po úspešnej sérii Ťuki a jeho dobrodružstvá, ktorá dostala aj knižnú podobu, odvysiela detský kanál novú sériu animovaných rozprávok pod názvom Ťuki a stratený psík. Premiérové diely budú vysielané večer o 19:25. Reprízy z predchádzajúceho dňa si budú diváci môcť pozrieť vždy ráno o 10:25.

Na obrazovky pribudne aj úplne nová televízna relácia Výbuch, v ktorej moderátor Vlado Varecha spolu so svojim detským asistentom Kubkom v chemickom laboratóriu vyskúšajú tie najzaujímavejšie chemické a fyzikálne pokusy. Kohútik Ťuki zase deťom pútavou formou vysvetlí, čo sa za týmito malými „zázrakmi“ skrýva. Deti sa tak nenápadne naučia niečo nové a doplnia si svoje vedomosti.

Najmladší diváci budú aj naďalej môcť sledovať okrem vlastnej tvorby kvalitné domáce aj zahraničné rozprávky. Do ponuky pribudnú napríklad nové pesničkové klipy Mira Jaroša, ako aj nové série rozprávok.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Takže aj toto môže byť odpoveď na otázku:objaví sa nový detský kanál TUTY v ponuke Magio?V našej domácnosti deti najviac sledujú JimJam.Škoda,že Disney Junior ide len anglicky a poľsky.

Komentáre už nie sú povolené.