Reklama

Skylink Live TV bezplatne do konca júna pre všetkých zákazníkov Skylinku

Satelitná platforma Skylink predĺži obdobie pre neobmedzené používanie mobilnej služby Skylink Live TV pre všetkých svojich zákazníkov o jeden mesiac, teda do konca júna 2017.

Od prvého májového týždňa je zákazníkom Skylinku k dispozícii vylepšená služba Skylink Live TV. V ponuke je teraz už 41 televíznych programov a využívať ju je možné kdekoľvek v rámci SR.
Pokračovanie nižšie:


Z aktuálne zaradených programov majú všetci zákazníci Skylinku možnosť až do konca júna sledovať tie, ktoré sú zároveň súčasťou ich programového balíčka. Od 1. júla sa služba Skylink Live TV stane bezplatnou súčasťou základných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, HD Plus, Kombi, Multi HD a Komplet. Predplatitelia týchto balíčkov teda bez ďalších poplatkov získajú prístup k vybraným programom zo svojho balíčka taktiež aj prostredníctvom Skylink Live TV. Zákazníci s balíčkom Digital budú mať naďalej zadarmo prístup do videotéky a v prípade, že prejdú na niektorý z vyšších balíčkov, získajú automaticky plný prístup.

TIP: Skylink Live TV je možné používať už kdekoľvek, pribudli nové programy

Službu Skylink Live TV je možné aktivovať jednoduchým spôsobom v Zákazníckej zóne Skylink po zadaní čísla satelitnej dekódovacej karty. Po úspešnej aktivácii sú zobrazené prístupové údaje, ktoré zákazník použije pre prihlásenie do mobilnej alebo webovej aplikácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ked uz platime serpo malo to uz bit bez aktivacii balicka.

Komentáre už nie sú povolené.