Reklama

Magio Sat už s Viasat HD, tento mesiac ešte pribudne jeden HD program

Telekom dnes 4. apríla 2017 rozšíril ponuku Magio Sat a Magio TV (IPTV) o nový dokumentárny kanál Viasat HD. Sledovať ho môžu všetci zákazníci satelitnej služby s aktivovaným balíčkom L. V Magio boxoch ho nájdu predplatitelia na voľnej programovej pozícii číslo 93, medzi Discovery Science a Discovery Turbo Xtra. V IPTV službe sa stal kanál súčasťou základného voliteľného balíka Voľný čas.
Pokračovanie nižšie:


Viasat HD prináša divákom vo vysokom rozlíšení programy z Viasat History a Viasat Nature. Od 06:00 do 18:00 hod. sú vysielané vybrané programy z Viasat Nature a v čase od 18:00 do 06:00 hod. z Viasat History.

Okrem pridania Viasat HD rozšíril od dnes Telekom balík IPTV služby Štýl a fakty o kanál History HD, ktorý bol doteraz iba súčasťou prémiového HD rodinný.

History HD bude aj v ponuke satelitnej služby Magio Sat, presný termín ale nie je ešte známy. Podľa našich informácií, by to malo byť pravdepodobne v priebehu apríla.

Z dôvodu presunu niektorých kanálov na satelitnej pozícii 0,8°W vysiela tiež niekoľko programov z nových parametrov. Ide o programy ATV, Viasat6, Viasat3, STORY5, Slager TV, STORY4, RTL+, Sorozat+, RTL2, Muzsika TV a ČT1 HD. V prípade ak by vám nefungovali, odporúčame vypnúť satelitný box na 10 minút s diaľkovým ovládaním, alebo ho reštartovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kde su kanaly prima zoom max a cool? Pisali ste ze tieto kanaly tu budu minimalne rok dobry oblb!

    1. Nevieme predpovedať budúcnosť, preto by sme nikdy takúto správu nepriniesli. 🙂 Ak ide o uvedené kanály Prima, tak v Magio Sat sú.

    2. Máte pravdu na DIGI aktuálne nefungujú, táto správa je ale o Magio Sat a tam fungujú bez problémov. Každopádne ďakujeme za info. Pokúsime sa zistiť viac.

    3. Podľa aktuálnych informácií z DIGI TV ide len o technický problém. Je to už v štádiu riešenia. Programy by mali ďalej fungovať. Treba vydržať.

  2. Tak važení haj..i z telekomu!!
    Viete svojím platiacim zákazníkom vysvetliť prečo je nejaký Viasat HD záhadne v balíku Voľný čas ???
    To akože ste fakt tak nenažraní za peniazmi?? Že namiesto toho, aby ste rozmazané SDčko vyradili navždy z ponuky (ako to robí Skylink) a nahradili ho HD verziou hodnou 21. storočia, tak ho dáte kvôli vlastnému profitu iba sem, ale History HD vám nevadí, že ho máte v dvoch balíkoch atď.
    To isté ste robili s AMC, trvalo vám roky, kým neskončil Universal Channel, keď ste umelo živili druhý balík s názvom „Odpadkový kôš“ ten prvý sa volá XL, kde len hádžete to o čo nemá nik záujem, ale vy si to ešte spoplatnujete zvlášť cenou!!
    Keby ste nedrb..i vaše pribrzdené reklamy v telke a kde tade inde, tak by ste takto bohapusto neokrádali svojích zákazníkov.
    A je len na redakciách ako sú napr. satelitnatv aby kompetentným kládli otázky!!

    1. Najlepšie je takých hajz… a hlavne Telekomunistov ignorovať a nedať im ani cent… nech si vyzváňajú pri dverách so svojími predraženými nenažartými službami koľko chcú, neotvárať alebo hneď vytknúť s dverami a potom počúvať pri dverách ako celý panelák postupne každý vytkne s dverami… nádherný koncert… určite to poznáte aj ostatní… Telekomunisti majú najdebilnejšie a najprimitívnejšie reklamy, ktoré sú najviac vysielané na vymývanie mozgov ovčanmi. P. S.: Nedajte sa o.ebať ! ! !

  3. Asi to bude CT ART/D….čítal som že ma pribudnúť do digi cz.

Komentáre už nie sú povolené.