Reklama

freeSAT: FilmBox Pak na dva týždne pre všetkých

Zákazníci satelitného operátora freeSAT získajú od pondelka 10. apríla od 8:00 až do pondelka 24. apríla 8:00 prístup ku všetkým štyrom filmovým kanálom z balíka FilmBox Pak, ktorého súčasťou sú stanice FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus a FilmBox Family. Programy budú sprístupnené predplatiteľom automaticky, bez potreby aktivácie. Po skončení ochutnávky budú opäť dostupné iba predplatiteľom uvedeného balíka.
Pokračovanie nižšie:


Vďaka voľnému vysielaniu s kanálom FilmBox Premium HD sa môžu diváci vrátiť do doby kamennej už 15. apríla s dobrodružstvami Flintstonovcov. V tomto hranom spracovaní pôvodne kresleného seriálu Fred Flintstone konečne získa prácu, po ktorej túžil. Nič však nie je zadarmo.

Joseph Gordon-Levitt a Scarlett Johanssonová ukážu neobyčajný spôsob ako nájsť pravú lásku vo filme Don Jon už 16. apríla.

Riddick: Kronika temna (Chronicles of Riddick) je na programe FilmBox Premium HD naplánovaná na 22. apríla. Päť rokov po Čiernočiernej tme (Pitch Black) prichádza hľadaný zločinec Riddick na planétu Helion Prime. Ocitne sa zoči-voči nájazdníckym Necromongerom, armáde, ktorá si chce buď podmaniť alebo vyhladiť všetkých ľudí vo vesmíre.

Najslávnejšiu lásku na prvý pohľad si možno vychutnať 23. apríla vo filme Notting Hill. Príbeh s Juliou Robertsovou a Hughom Grantom o jednoduchom kníhkupcovi, ktorého život nadobudne nečakaný obrat po stretnutí s najslávnejšou filmovou hviezdou sveta. Nasledovať bude Umenie klamať, komédia zo sveta, v ktorom nikto nikdy nezaklamal až kým jeden spisovateľ nevyužije príležitosť pre svoj osobný prospech.

Akčno-kriminálny seriál Kuriér (Transporter) sa objaví na obrazovkách FilmBox Extra HD 14. apríla.
Osemnásteho apríla vo filme Na hrane temnoty (The Edge of Darkness) odhalí detektív z oddelenia vrážd Thomas Craven (Mel Gibson) zločin. O deň neskôr si diváci budú môcť vychutnať modernú romancu s Keirou Knightleyovou v hlavnej úlohe filmu Včera v noci (Last Night). Bez poškvrny (Cleanskin) je dobrodružstvom britského tajného agenta, ktorý má za úlohu vypátrať a zlikvidovať britského samovražedného atentátnika a jeho teroristickú bunku.

FilmBox Premium je dostupný pre predplatiteľov v dodávaných boxoch na pozícii 74, FilmBox Plus na pozícii 66, FilmBox Family na pozícii 67 a FilmBox Extra HD na pozícii 72.

Mohlo by vás ešte zaujímať