Reklama

DIGI TV CZ rozšíri ponuku o Cinemaxy, slovenská DIGI TV ich pridať neplánuje

Ponuka českej satelitnej platformy DIGI TV, ako aj tamojšej internetovej televízie DIGI2GO, sa rozšíri od 1. apríla o dva filmové kanály Cinemax a Cinemax 2, ktoré budú súčasťou nového doplnkového balíka CINEMAX. Pre nových zákazníkov sa stanú automaticky súčasťou MAXI balíčka. Ďalšou novinkou je, že od 4. apríla rozšíri ponuku českej DIGI TV kresťanský kanál TV LUX.
Pokračovanie nižšie:


DIGI TV má ambíciu poskytovať svojim zákazníkom tú najkvalitnejšiu zábavu pre celú rodinu. Preto sme sa rozhodli našu už teraz bohatú ponuku filmových kanálov, ktorá zahŕňa napríklad kanály HBO, JOJ Cinema, AMC či Filmbox, rozšíriť o Cinemax a Cinemax 2. Sme presvedčení, že oba novo zaradené kanály zákazníci v našej programovej ponuke uvítajú a získajú si ich obľubu,“ hovorí Vladimír Rusnák, výkonný riaditeľ spoločnosti DIGI CZ, ktorá satelitnú Novú DIGI TV a internetovú DIGI2GO v Českej republike prevádzkuje.

Kanál Cinemax sa orientuje na medzinárodné a americké filmy, či seriály z vlastnej produkcie. Nedeľné večery patria filmovým premiérám, sobotné seriálovým. Piatky sú vyhradené žánrovým snímkam, stredy ponúkajú drámy či thrillery. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodne tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, inšpiratívne aj emotívne príbehy. Nedeľné premiéry patria najlepším nezávislým snímkam z medzinárodnej produkcie, soboty ponúkajú hlavné filmovú premiéru týždňa a pondelky sa zameriavajú na oceňované klasiky.

Doplnkový balíček CINEMAX si môžu zákazníci českého operátora dokúpiť k svojmu Základnému balíčku za 89 Kč (3,3 €) mesačne. Pre nových zákazníkov bude zároveň súčasťou MAXI balíčka. Pre tých, ktorí si MAXI balíček zaobstarali skôr, sa nič nezmení. Na DIGI2GO budú kanály Cinemax a Cinemax 2 vysielané v HD rozlíšení, na satelitnej službe Novej DIGI TV v SD rozlíšení.

Aj keď slovenská a česká DIGI TV sú úplne rozdielne platformy s rôznymi vlastníkmi. Určite bude niektorých zákazníkov DIGI Slovakia zaujímať či nerozšíri ponuku o dvojicu prémiových kanálov Cinemax aj DIGI TV SK. Podľa našich informácií DIGI u nás o tom neuvažuje. Cinemaxy sú ale v ponuke sesterskej platformy Magio Sat, ktorá je určená primárne pre náročnejších zákazníkov.

Pripomeňme, že slovenská DIGI TV má v pláne rozšíriť ponuku od utorka 4. apríla 2017 o dva nové HD kanály Viasat HD a Hisotry HD, ktoré budú súčasťou vyššieho balíka Maxi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ČT:D/ČT art HD
    18/4/2017

    Nové technické parametry: K dispozici nejpozději 15/4/2017

  2. @Peter-Ako to myslíš nebodaj ČT:D/ČT art HD bude v Novej DIGI

  3. Peter Macko cz.digi.tv/digi-tv-vylepsuje-technickou-kvalitu-vysilani/

Komentáre už nie sú povolené.