Reklama

UPC zaradí do ponuky športové kanály Nova Sport v HD kvalite, pribudne aj Nova International

Po niekoľkých rokoch vráti UPC opäť do ponuky svojej digitálnej káblovej televízie športový kanál Nova Sport. Nepôjde však len o prvý športový program Nova Sport 1, ale aj o Nova Sport 2. Oba budú k dispozícii vo vysokom rozlíšení a prístup k nim budú mať predplatitelia balíčkov Basic, Exclusive, ako aj Šport. Stanice by mali rozšíriť oficiálne ponuku 17. januára 2017. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:


Predplatitelia UPC budú môcť sledovať vďaka obom kanálom Nova Sport v HD kvalite prenosy z Moto GP, NHL, NBA, tenisového Wimbledonu, bojových športov či rugby.

Popri športovým kanálom Nova Sport má do ponuky UPC pribudnúť aj medzinárodná verzia programu Nova International. K dispozícii má byť tiež v HD kvalite a to už od najnižšieho balíčka Entry. Vo vysielaní programu Nova International nájdu diváci iba programy z vlastnej tvorby televízie Nova, vrátane seriálov ako Ordinácia v ružovej záhrade 2, Ulice, Atentát, Na Vodě alebo spravodajských a publicistických relácií. Premiérové programy vysiela Nova International súbežne s hlavným kanálom Nova.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hlavne tú Nova international dajte – už sa jej neviem dočkať.Dávajú tam super seriály terazky beží 500.časť Ulice a na NOVE original je už 3165 časť. Celý svoj zvyšok života chcem venovať pozeraniu tohto seriálu momentálne mám 25 rokov a verím že vydržia až do mojej 70 tky.

Komentáre už nie sú povolené.