Reklama

Magio Sat vyradil tri programy, novinkou v ponuke je Óčko

Telekom dnes vyradil zo svojej satelitnej služby Magio Sat tri televízne programy v štandardnom rozlíšení. Predplatitelia tak už ďalej nemôžu sledovať programy GINX eSports TV, Mezzo a H!T Music. V programovom rastri sa však objavila česká hudobná stanica Óčko. Predplatitelia ju nájdu v Magio boxoch na programovej pozícii číslo 110. V prípade, že sa stanica v programovom rastri nenachádza, odporúčame zákazníkom vypnúť Magio box s diaľkovým ovládaním minimálne na 5 minút, prípadne urobiť výrobné nastavenia.
Pokračovanie nižšie:


Óčko je český hudobný kanál, ktorý odštartoval v roku 2002, vtedy ešte pod názvom Stanice O. Vo vysielaní je možné vidieť klipy všetkých žánrov. Televízia sa však zameriava prevažne na vekovú kategóriu od 12 do 35 rokov. Prevádzkovateľom stanice je mediálna spoločnosť Mafra.

Zmeny v programovom rastri dnes vykonala aj sesterská platforma DIGI TV. Novinkami v ponuke DIGI TV sú od dnes programy Food Network, Fine Living a Óčko, ktoré nahradili doterajšie programy GINX eSports TV, Mezzo a H!T Music. Podrobnosti o zmenách v DIGI TV si môžete prečítať v tejto správe.

Technické parametre pre príjem stanice Óčko
Družica: Intelsat 10-02 (0,8°W)
Frekvencia: 12 723 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 26666
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Ocko TV
PIDy:
Video: 1602 (H.264)
Audio: 1603 – cze (AAC-ADTS)
PCR: 1602
PMT: 1601
ServiceID: 4016
Kódovanie: Nagra (1882), Conax

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Milan to vytihol uplne presne, ale co cakať od SD lídra na trhu – telekomu? Vlastne uz nic, svojvolne si rusia a presuvaju stanice ako sa im zachce, ani so zakaznikmi nekomunikuju, ved si do zmluvy prskli klauzulu ze si vyhradzuju pravo na taketo machinacie!! To „ocko“ SD aj s jeho obsahom by si mohli strcit niekam, na ich stanici XMO im uz povedia kam!!

  2. Ja neviem, ale Food Network a Fine Living mám aj v MagiuSate! Spolu s Očkom.

    1. P.S.: Tio dva programy sú v MagioSate asi tri mesiace, takže uvedená zmena spôsobuje POKLES programov pre zákazníkov MagioSat… Kde sú tie časy, keď Telekom prezentoval MagioSat ako platformu pre NÁROČNÝCH zákazníkov a Digi ako low cost službu! Vyzerá to tak, že je to presne naopak – MagioSat je asi pre blbcov, čo chcú veľa platiť za málo muziky, Digi bude mať pomaly viac obsahu za menej peňazí v rovnakej kvalite. Exkluzívne ťuky za tie peniaze naozaj nestojí!

  3. Skončí to pravdepodobne tak,že MAGIO SAT rozšíri ponuku XL a ostatný utrú ústa.V tom je DIGI SK lepšia,za 12,9 Maxi plus 1,5 setobox máte to,čo v Mágiu za 20XL plus 2eur setobox.Není čo riešiť:

Komentáre už nie sú povolené.