Reklama

UPC: Programy Českej televízie už v HD kvalite

Káblový operátor UPC pridal do svojej ponuky ďalšie tri stanice Českej televízie vo vysokom rozlíšení (HD), konkrétne ČT 24 HD, ČT:D HD a ČT art HD, ktoré nahradili doterajšie SD verzie. Navyše všetky programy Českej televízie si môžu zákazníci užiť už aj s kvalitným zvukom Dolby Digital. V ponuke UPC chýba od ČT už len ČT Sport, ten však nemôže byť zaradený z dôvodu autorských práv. Tie totiž verejnoprávny vysielateľ kupuje len pre územie Českej republiky.
[ad¨¨
Novinkou v ponuke je aj televízny program UPC Show HD, kde je možné nájsť upútavky na filmy z videotéky My Prime. Po rozšírení nových programov má v ponuke UPC už celkovo 43 kanálov vo vysokom rozlíšení.

Programové pozície nových programov
30 UPC Show HD
52 CT 24 HD
53 CT :D/ CT art HD
54 CT1 HD
55 CT2 HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. miro skylink je satelitna tv a Káblový operátor UPC pre káblovký je to problém

  2. skylink nechajte na pokoji dajte si ho aj vy a zruste kablovku

  3. Ale keď ide o práva na športové prenosy na sk by to nemalo byť je jedno akou cestou iné je presah dvb-t napr na záhorí! ja skylink mám ale ďalší servisny poplatok asi nezaplatím a markiza mi chýbať nebude a skoda casu a 1 a 2 v hd a hnojka a nejake regionalky stačí netreba sedieť len pri telke platiť zvlášť za verejnoprávne plus komerčné sama reklama nebudem

Komentáre už nie sú povolené.