Reklama

Prima chce spustiť na Slovensku nový program Prima Plus

Český komerčný vysielateľ FTV Prima, ktorý prevádzkuje v susednej Českej republike kanály Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM a Prima Comedy Central, má v pláne v blízkej dobe spustiť ďalšie dva nové programy Prima Plus a Prima +1. Pre oba už získal potrebnú licenciu od českej Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV).
Pokračovanie nižšie:


Kanál Prima plus má vysielať podľa udelenej licencie 14 až 24 hodín denne v českom jazyku. Dostupný však nebude v Českej republike, ale iba pre divákov na Slovensku. Vo vysielaní sa chce televízia zamerať prevažne na vlastnú dramatickú a zábavnú tvorbu. Program budú môcť sledovať diváci prostredníctvom družice.

Prima +1 má byť plnoformátovým programom, ktorý bude vysielať v českom jazyku 24 hodín denne. Podľa licencie sa môžu objavovať vo vysielaní filmy, seriály, dokumenty, zábavné a diskusné programy, ako aj spravodajstvo. Vysielanie má byť dostupné cez družicu a iba pre českých divákov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. od primy jedine zoom,zvyšok je rovnaký odpad ako hnoj a narkóza

  2. cz tv prima –sk…-towercom je drahy tak radšej cez satelit je to skoro gratis ….DVB-T NA SLOVENSKU KONCI PRE SUKROMNE TV OSTANE IBA TV 8 A TV LUX …

  3. tieto stanice kde dávajú len vlastnú „tvorbu“ môžu rovno zrušiť

Komentáre už nie sú povolené.