Reklama

Nova International rozšírila ponuku Magio TV, pribudnúť má aj do satelitnej služby

Medzinárodnú verziu kanálu Nova International môžu sledovať už aj zákazníci Telekomu. Operátor pridal program do Základného balíčka svojej Magio TV. Podľa našich informácií bude neskôr aj súčasťou ponuky satelitnej služby Magio Sat. Ešte pred pridaním na družicu je však potrebné vyriešiť satelitnú kapacitu, keďže aktuálne má Telekom takmer všetky transpondéry plne obsadené. Z toho istého dôvodu sa čaká aj na zaradenie program FightBox a to nielen do ponuky Magio Sat ale aj DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:


Nova International je primárne určená pre divákov na Slovensku. Skupina Nova spustila tento platený kanál hlavne kvôli tomu aby nahradil v ponukách našich operátorov stanice Novy (Nova, Nova Cinema, Telka, Smíchov a Fanda). Zatiaľ sa tak ale nestalo u žiadneho väčšieho operátora. Nova International je už okrem Magio TV v ponuke satelitného operátora Skylink, zaradil ju už aj ANTIK Telecom a plánuje tak urobiť aj DIGI TV.

Vo vysielaní programu Nova International nájdu diváci iba programy z vlastnej tvorby televízie Nova, vrátane seriálov ako Ordinácia v ružovej záhrade 2, Ulice, Atentát, Na Vodě alebo spravodajských a publicistických relácií. Premiérové programy vysiela Nova International súbežne s hlavným kanálom Nova.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. MAGIO SAT uz jeani vacsiu sracku pridat nemoze je to des!

    1. Tak na to nepozerajte, nikto Vás do sledovania toho kanálu NENÚTI násilím.

      Kto chce sledovať českú tvrbu Novy, tak ju tam nájde. A kto chce sledovať zahraničné akvizície, ktoré kupuje CME, tak si ich musí pozrieť na Markíze, pekne s SK dabingom a reklamami a tak súčasne podporí SLOVENSKÝ TRH a štátny rozpočet (aj z dabingu sa platia dane a aj tí čo dabing robia musia platiť odvody a podobne).

  2. Ked telekom prida novu int.mozno sa tak zachrani nova a nova cinema.

  3. dalo sa to očakávať dali im novasporty a na oplátku musia zaradiť ten odpad s názvom internacionál

Komentáre už nie sú povolené.