Reklama

IN TV obnovila vysielanie, v ponuke ju má ANTIK Telecom

Už niekoľko dní môžu sledovať zákazníci spoločnosti ANTIK Telecom vysielanie slovenskej televízie IN TV. Operátor ju ponúka predplatiteľom takmer vo všetkých svojich TV platformách. Okrem digitálnej televízie Tango TV môžu program sledovať aj užívatelia SmartTVBoxu ako aj predplatitelia mobilnej ANTIK TV GO. U satelitnej služby zatiaľ program dostupný nie je a to ani na hybridných boxoch, ktoré ponúkajú príjem programov cez satelit ako aj internet.
Pokračovanie nižšie:


Sledujte nás, čoskoro nový a zaujímavý program,“ uvádza televízia IN TV na obnovenej webovej stránke intv.sk, ktorá je práve v rekonštrukcii. Počas našich testov bolo na stanici dostupné krátke promo s obrázkami zo Slovenska, ktoré občasne striedali dokumentárne a spravodajské programy. Presný televízny program stanice však nie je známy. Aktuálne ide len o testovaciu prevádzku.

Okrem TV platforiem operátora ANTIK Telecom je IN TV šírená aj cez internetový stream populárneho videoservera YouTube.

Testovacie vysielanie IN TV bolo spustené ešte minulý rok v decembri a to prostredníctvom 15 miestnych DVB-T vysielačov po celom Slovenku. Postupne ju pridávali do ponuky aj ďalší operátori a neskôr sa objavila aj na družici Astra 3B (23,5°E), vďaka čomu ju mohli sledovať aj predplatitelia satelitného operátora Skylink. Po viac ako mesiaci však satelitnú distribúciu prerušila a neskôr aj cez miestne DVB-T vysielače. Niekoľko týždňov na to došlo k ukončeniu vysielania.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. obajavila sa zas aj v dvb-t v BA…sa mi auto-naladila. ale je tam len staticke logo….

    1. ufff, pozriem, ale kym pridem domov dufam, ze niekto skor odpovie…
      iba mi to vyskocilo samo a bolo tam iba logo, tak som to odfajcil 🙂

  2. odpoved ohladne DVB-T

    „Áno DVB-t by mala byť aj naďalej naša nosná platforma na šírenie programu. Postupne sa DVB-t oživuje. Ako ďalšie môžeme spomenúť, že momentálne bežíme na všetkých platformách spoločnosti Atik telekom vrátane IP-TV (inernetový box), služba Antik TV GO, ktorý si môžete zakúpiť napríklad aj v sieti NAY elektrodom a funguje po celej SR cez internet, a taktiež v ich pozemnej sieti a pokiaľ máme dobré informácie aj satelitnej verzii.

    Naďalej platí, že nás bude preberať viacero káblových operátorov. O ďalších možnostiach šírenia rokujeme. Ak máte záujem o zaradenie nášho vysielania ku operátorovi, ktorý náš signál momentálne nešíri, je potrebné sa obrátiť s takouto požiadavkou priamo na neho aby náš program do svojej ponuky zaradil.“

    1. jeden amaterizmus tu už bol predvedený a teraz bude nasledovať ďalší ? ! pokračovanie ? ! druhá časť ? ďalšia konšpirácia ? ! ďalší matix ? ! ďalšie sci-fi ? ! už to nikto neberie vážne tie reči, drísty a bludy…

    2. INTV ma noveho majitela tak uvidime.. nechajme sa prekvapit

    3. tak pozeraj svoje bludy a konšpirácie na stv ta3 narkóze a hnoji,tam to beží od rána do večera

    4. Takze podla teba treba hnoj nahradit este horsim hnojom v podobe INTV, trololol. To fakt dava zmysel. 😀

  3. Kde nie sú peniaze, nič iné nepomôže. Aj keby do Avisu zavolali všetci užívatlia DVB-T.

    1. Treba si uvedomiť, že pre Avis je zákazník vždy televízia a nie divák. IN TV mala byť zaradená ešte skôr než bola u iných operátorov, no bohužial ešte nemá vysporiadané veci z minulosti.

Komentáre už nie sú povolené.