Reklama

DoQ už aj v Magio TV

Telekom zaradil od stredy 14. septembra do ponuky svojej digitálnej televízie Magio, nový televízny kanál DoQ v štandardnom rozlíšení (SD). Novinka je súčasťou najvyššieho XL balíka, podobne ako v prípade satelitnej služby Magio Sat. Zákazníci operátora ho nájdu v Magio boxoch na programovej pozícii číslo 85 (IPTV) alebo 94 (satelit). V prípade, ak by sa tam ešte nenachádzal, odporúčame reštartovať box.
Pokračovanie nižšie:


DoQ vysiela 24 hodín denne množstvo zaujímavých dokumentov s rôznymi témami od histórie až po prírodné javy. Kanál je lokalizovaný do českého jazyka.

Cena programového balíka XL sa nemení aj po pridaní nového programu DoQ. Predplatitelia tak zaplatia za viac ako 100 televíznych programov 20 € mesačne. Operátor však ponúka aj zvýhodnené predplatné pri kombinácii s ďalšími službami v rámci Chytrého balíka prípadne Magenta 1.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tak do odpadkového koša (podľa logiky telekomákov XL balík 🙂 pribudla ďalšia SD mazanica. Len nedávno tu boli výsledky prieskumu, kde sa ukázalo, že vyše 90% slovákov má moderné zobrazovacie jednotky, pre ktoré nieje v žiadnom prípade vhodné sledovanie SD, nakoľko sa kazia sledovaním takto zdegradovaných staníc oči a ďalej dochádza k strate detailov pri sledovaní programu!

    Bum, telekomáci s veľkou pompou pridávajú do koša ďalšiu novinku, samozrejme v SD!!

Komentáre už nie sú povolené.