Reklama

Televízia od ANTIKu už aj na Apple TV a boxoch s OS Android

ANTIK Telecom sprístupnil svoju internetovú televíziu už aj pre set-top-boxy s operačným systémom Android ako aj Apple TV. Aplikácia pre platformu spoločnosti Apple aj Google je už k dispozícii zadarmo pre testerov na Google Play, resp. AppStore pod názvom ANTIKTV. Východoslovenský operátor tak poskytne televíziu a archív už na siedmych platformách – vlastných set-top boxoch, tabletoch a smartfónoch so systémami Android, iOS, Windows tabletoch, počítačoch so systémom Windows 8.1 a vyšším, AppleTV aj Android boxoch.
Pokračovanie nižšie:


Predaj televízie pre zákazníkov s tabletmi a mobilmi sa nám rozbehol veľmi dobre,“ vysvetľuje riaditeľ pre rozvoj spoločnosti ANTIK Telecom Peter Blaas. „Teraz zapĺňame medzeru na trhu aplikáciami pre najrozšírenejšiu platformu set-top boxov so systémom Android ako aj vychytávkou pre priaznivcov spoločnosti Apple. Potešíme aj majiteľov Android televízorov, ktorí si tak vychutnajú naše služby aj bez set-top boxu.“ Osobitné aplikačné rozhranie – odlišné od mobilných aplikácií je nutné z dôvodu rozdielneho ovládania – diaľkový ovládač v prípade TV boxov oproti dotykovému displeju mobilných telefónov. Rovnako je zvýšená aj kvalita obrazu v porovnaní so smart zariadeniami.

Pre použitie aplikácie na set-top-boxoch Android odporúča operátor systém Lollipop, pre Apple TV zasa verziu AppleTV 4. generácie. Výrobky sú dostupné v bežnej obchodnej sieti, použitie aplikácií nie je viazané na nákup zariadení Antiku. Po ukončení bezplatného testovacieho obdobia spustí ANTIK spoplatnenie vo svojej predplatenej platforme ANTIK TV GO. Predplatné je možné zakúpiť on-line.

Video ukážky televízie od ANTIKu na Apple TV a Android boxe:

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemohla by satelitnatv.sk zistit info kedy bude novy middleware 2015 dostupny aj pre Smart TV boxi ?? Pozeram ze uz aj na tychto platformach to je a na svoju vlastnu platformu zjavne kaslu.

    1. Ja ho uz mam. Skusal si aktualizaciu softveru cez internet.

    2. Ako si sa k nej dostal ? Ake mas zariadenie a od kedy mas novu middleware ? Ja som len minuly tyzden dostal verziu 2.21 este stareho rozhrania.

    3. Ja len dodam, ze novy fw nie je pre vsetky boxy ale iba pre tie novsie.

  2. Ja mam Juice NANo takze najnivsi a nivy middleware som nedostal. Stale mam len 2.21.0

Komentáre už nie sú povolené.