Reklama

DIGI TV: K novému televízoru Samsung balík Extra Šport HD+ na pol roka zadarmo

DIGI Slovakia v spolupráci so spoločnosťou Samsung, pripravili od júla 2016 pre nových ako aj súčasných zákazníkov DIGI TV špeciálnu akciu. Ku každému zakúpenému televízoru alebo monitoru s TV tunerom značky Samsung získa zákazník prémiový balíček športových programov Extra Šport HD+ na 6 mesiacov zadarmo.
Pokračovanie nižšie:


Podmienkou získania balíčka Extra Šport HD+ na pol roka zadarmo je predloženie dokladu o zakúpení televízora alebo monitoru s TV tunerom Samsung do 3 mesiacov od jeho kúpy. Akcia trvá od 1.júla 2016 až do 31. decembra.2016 a platí pre televízory zakúpené na Slovensku alebo v Českej republike. Využiť ju môžu noví aj existujúci zákazníci DIGI Slovakia. Noví zákazníci môžu akciu využiť pri 24-mesačnej viazanosti na služby DIGI. Po uplynutí 6 mesiacov je možné balíček Extra Šport HD+ zrušiť alebo si ho ponechať za cenu 4 € mesačne.

Tento rok je veľmi silný pokiaľ ide o vysielanie športu a my sa ho snažíme pre našich zákazníkov urobiť ešte atraktívnejší. Ponúkame exkluzívny športový obsah v najvyššej kvalite obrazu a zvuku,“ vyjadril sa Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI Slovakia.

Balíček Extra Šport HD+ obsahuje 5 športových programov v HD kvalite. Na troch programoch DIGI Sport 1-3 je možné vidieť ten najlepší futbal z Ligy majstrov UEFA a španielskej najvyššej súťaže La Liga. Navyše v súčasnosti sa rokuje aj o opätovnom zaradení anglickej Premier League. Súčasťou balíčka sú aj programy Sport 1 a Sport 2, ktoré ponúkajú exkluzívne Formulu 1 a KHL.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Ja len dúfam že si tú anglickú ligu vyrokujete. Bez nej budú digisporty polovičné.

Komentáre už nie sú povolené.