Reklama

Česká Nová DIGI TV zaraďuje do ponuky kanál Prima MAX

Česká satelitná platforma Nová DIGI TV, ktorú prevádzkuje spoločnosť DIGI CZ, zaraďuje do ponuky televízny kanál Prima MAX v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Novinku budú mať k dispozícii predplatitelia od piatka 22. júla 2016.

Prima MAX je v poradí piatym televíznym kanálom z rodiny Prima, ktorý spustil svoje vysielanie 20. novembra 2015. Divákom prináša nestarnúce české komédie ako aj hollywoodske trháky či seriály.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníkom českého operátora, ktorí využívajú prijímač Kaon sa program objaví na programovej pozícii číslo 15 automaticky. Užívatelia CAM modulov DIGI TV si musia kanál Prima MAX naladiť manuálne z frekvencie 12 723 MHz, podľa nižšie uvedených parametrov.

Snažíme sa, aby si z našich programových balíčkov vybral každý záujemca o kvalitné televízne programy. Kanál Prima MAX do tejto našej snahy svojím atraktívnym obsahom zapadá, diváci si ho žiadajú, preto sme sa s FTV Prima na jeho zaradenie do ponuky Novej DIGI TV dohodli,“ povedal Vladimír Rusnák, riaditeľ satelitnej televízie Nová DIGI TV.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Intelsat 10-02
Frekvencia: 12 723 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 26666
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Prima Max
Provider: ST
Kódovanie: Nagra (1882)

PIDy:
Video: 3402 (H.264)
Audio: 3403 – cze (AAC)
PCR: 3402
PMT: 3401
ServiceID: 4034

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dúfam že bude Prima MAX aj v Novej DIGI TV SK 😉 Rád by som si túto stanicu pozrel 😉

    1. Dobré Ráno Všetkým
      Tak som vyhľadal FTA České stanice a dnes sa mi Prima MAX objavila zmente si krajinu na ČR alebo ak už máte krajinu zmenenú na ČR vďaka novému SW s a vyhľadávaniu FTA kanálov môžete Primu MAX naladiť 😉

      Prajem dobrý zážitok

Komentáre už nie sú povolené.