Reklama

Skylink ruší balíček Mini, do ponuky pribudne opäť AXN

Od 1. júla 2016 už nebude v ponuke satelitného operátora Skylink dostupný programový balíček Mini. Všetci súčasní zákazníci, ktorí majú tento balíček aktuálne predplatený, budú k 30. 6. 2016 bezplatne prevedení na vyšší balíček Smart, ktorý v porovnaní s Mini ponúka ďalších 11 programov naviac. Jeho štandardná cena je však 8,8 € mesačne, teda o 1,9 € mesačne viac ako Mini. Smart bude od júla zároveň najnižším základným balíčkom platformy s platenými kanálmi.
Pokračovanie nižšie:


Dôvodom pre ukončenie poskytovania balíčka Mini je klesajúci záujem nových aj existujúcich zákazníkov, ktorí teraz väčšinou uprednostňujú nový balíček Smart spustený od 1. 3. 2016,“ uvádza operátor.

Od 1. júla 2016 Skylink vráti do ponuky kanál AXN, ktorý nahradí v balíčku Smart Nova Sport 1. Český športový program zostane tak už len vo vyšších balíčkoch. K rovnakému dňu bude balíček Smart, tak ako aj balíčky Multi, Kombi, Multi HD, Komplet a Flexi 7, rozšírený o program AXN.

Televízne programy v balíčku Smart
Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, JOJ Cinema, Film+, Universal Channel, Kino CS, Doku CS, Muzika CS, Horror Film, CS Film, CS Mini, duck, Minimax, RiK, Mňam TV, Spice, Reality Kings, Sport 5, FilmBox, Crime & Investigation, Fishing & Hunting, History Channel HD, Nickelodeon, MTV Europe, Leo TV, E! Entertaiment, Penthouse a AXN (od 1.7.2016). Súčasťou Smart sú samozrejme ešte aj programy z balíka DIGITAL.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prečo všetky spoločnosti rušia ten najlacnejší a v mnohých prípadoch aj najvhodnejší variant a odôvodňujú to nezáujmom zákazníka, čo si myslím, že je vtip, lebo určite si každý zákazník platí ten drahší, podľa mňa opäť len zhoršenie ponuky. Jedine čo by ma v baličku Smart zaujímalo je Nova Sport, ktorú presunuli 😀 Mal som do teraz Mini predplatený tretí rok, ktorý mi končí 13. júna, ak nič neponúknu určite si Smart už nepredplatím.

  2. článok – do ponuky pribudne AXN. Kedže mám predplatený zrovna balíček smart, tak prídem o Nova sport a namiesto toho mi dajú program o ktorý by nezakopla ani smrť.

  3. Skylink od*al svojich zákazníkov. Nalakal na mini za tzv. akciovú cenu, a teraz núti na vyšší poplatok. Ta tuhle,milý karle…

  4. Klesajuci zaujem o balik Mini je sprosta loz. Drviva vacsina zakaznikov ho ma predplateny na rok, a oni chcu povedat, ze za 3 mesiace existencie balika Smart sa vyznamnej skupine zakaznikov skoncilo predplatene obdobie a vsetci sa trhaju, aby mohli prejst na drahsi? Samozrejme, ze to v Slizlinku nepriznaju, ale zvykli si, ze im preslo zavedenie a nasledne viacnasobne zdrazenie ser. poplatku, tak sa snazia dalej osklbavat zakaznikov. Tych, ktori sa daju a neodidu.

  5. Problem je skor ze im to prejde zakazdym. Servisne poplatky budu zvysovat,pokial nenastane uz popisovany pausalovy system a ten bude natolko vysoky ze nebude treba servisne poplatky. Po zruseni sd vysielani odidu dalsi ludia co im staci dvbt a mali skylink lebo mali karty skor. Jedinymriesenim by bolo ak by ludia odhlasili masivne programove balicky a vtedy by boli donuteny znizovat sumy a mozno aj poplatok.

  6. Páni táto politika neustáleho zdražovania Vás položí

  7. Dobry deň ja mam tiež skylink a mam predpalteny baliček mini na 2-roky i ked tie poplatky rubaju dosť vysoko a v tej ponuke nieje nič takeho čo by sme si z maželkov večer pozreli neake dobre filmy romanticke -dobrodružne alebo komedie 🙁 ved je toho tolko nahrate ale su tam stale len seriali čo nieje pre nás.A chcel by som skylink upozornit že VOBEC ale VOBEC nas neinformuju ake zmeny nastavaju a ake programy davaju myslim tym zmenu vo vysielani budem rozmyšlat o tom či tu dalej zostanem..pekny deň

Komentáre už nie sú povolené.