Reklama

Senzi a Barrandov Muzika už nevysielajú rovnaký obsah

Hudobný kanál Barrandov Muzika začal prinášať divákom vlastné programy. Vysielanie českej stanice sa tak už vôbec nezhoduje so slovenskou televíziou Senzi, ako tomu bolo doteraz. V programe Barrandov Muzika sa objavujú vlastné programy Skupiny Barrandov ako Sejdeme se na Cibulce, Barrandovský Silvestr, Hity Karla Gotta či To byl náš hit.
Pokračovanie nižšie:


Slovenský program Senzi zostáva aj naďalej u svojich overených formátoch ako Hráme na želenia, Oddychovka, Senzi šlágre, Ochutené morom či Zahoď starosti. Prevádzkovateľom televízie je akciová spoločnosť Senzi za ktorou stojí Peter Núňez, ktorý vlastní 50% podiel aj v Barrandov Muzika.

Televíziu Senzi môžu prijímať slovenskí diváci nekódovane (FTA) prostredníctvom prvého celoplošného DVB-T multiplexu. Dostupná je aj u vybraných káblových a IPTV operátorov po celej krajine. Zo satelitných platforiem ju môžu sledovať predplatitelia Magio Sat, DIGI TV, ANTIK Sat a Flix TV. Kanál Barrandov Muzika na Slovensku ponúka iba operátor Skylink. Program je však hlavne určený iba pre českých divákov. U našich susedov vysiela Barrandov Muzika aj prostredníctvom Regionálnej siete 8 (RS 8).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.