Reklama

Športové programy DIGI Sport pre všetkých, vďaka DIGI GO

Operátor satelitnej platformy Nová DIGI TV a káblovej televízie DIGI TV, spoločnosť DIGI Slovakia, sprístupnil od 1. marca 2016 službu DIGI GO pre každého záujemcu. Doteraz mohli službu využívať len zákazníci DIGI, ktorí ju majú bezplatne až do konca marca. “Sme radi, že sa nám podarilo splniť sľub, ktorý sme dali koncom minulého roka a službu DIGI GO sme sprístupnili pre každého športového fanúšika bez ohľadu na to či má predplatené služby od DIGI”, uvádza Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI Slovakia.
Pokračovanie nižšie:


DIGI GO umožňuje sledovať všetky 4 programy DIGI Sport na mobilných zariadeniach 
s akýmkoľvek pripojením na internet na celom území Slovenka. Predplatitelia tak majú možnosť vychutnať si anglickú Premier League, španielsku La Ligu či Ligu majstrov UEFA kdekoľvek a kedykoľvek.

Na jeden účet je možné službu používať na 2 zariadeniach súčasne. Navyše, sledovaný program je možné zastaviť a pretočiť až o 90 minút späť. Na aktiváciu služby je potrebné sa zaregistrovať na stránke www.digigo.sk a stiahnuť si aplikáciu DIGI GO dostupnú pre operačný systém Android a iOS (Apple).

TIP: Vyskúšali sme DIGI GO, mobilnú televíziu od DIGI TV

Pre externých zákazníkov je služba spoplatnená 4 € mesačne, ale je možné využiť jarnú akciu, kde sú ceny nižšie. Na 3 mesiace zákazník získa službu za 10 € (3,33 € mesačne), na 6 mesiacov za 18 € (3 € mesačne) a na 12 mesiacov len za 30 € (2,50 € mesačne).



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja dufam ze my co mame DIGI to budeme mat zadarmo aj nadalej.

  2. Inak, ak si objednáte magio go – dostanete rovnako všetky 4 digi programy + ďalšiu kopu programov aj s archívom za 5,99 EUR. Myslím, že je ich možné sledovať až na 3 zariadeniach súčasne.

  3. To mas pravdu, ale zase mas k tomu ako bonus 2 rocnu viazanost 🙂

  4. nechapem, velky problem by bol, keby nieco taketo spravili aj pre klasicke PC, ci notebook?
    sledovat futbal na zariadeni s 5 palcovou obrazovkou je dost chore

Komentáre už nie sú povolené.