Reklama

Dvojka HD v ponuke Magio Sat a Nová DIGI TV

Slovenské satelitné platformy Magio Sat a Nová DIGI TV dnes pridali do svojej ponuky druhý program verejnoprávneho vysielateľa RTVS – Dvojka vo vysokom rozlíšení. Vysielanie stanice je od začiatku šírené kódovane systémami Conax a Nagravision (CAIDy: 0B1C a 1882) na družici Thor 6 (0,8°W), frekvencii 12 054 MHz. Jedná sa o satelitnú kapacitu Telekomu. Z rovnakého transpondéra vysielajú aj ďalšie HD programy ako Jednotka HD, Markíza HD, JOJ HD, Nova HD a Prima HD.
Pokračovanie nižšie:


Dvojka HD nahradila v ponuke program v štandardnom rozlíšení, ktorý už ďalej platformy ponúkať nebudú. Program vysiela s rozlíšením 1920 x 1080, k dispozícii je jedna audio stopa v kompresnom formáte MPEG, ako aj teletext.

Ponuka HD programov DIGI TV
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, ČT 1 HD, ČT 2 HD, Prima HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD a HBO HD (Región ČR aj: Nova HD a ČT Sport HD).

Ponuka HD programov Magio Sat
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, ČT 1 HD, ČT 2 HD, Prima HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Mooz Dance HD, NGC HD a HBO HD.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako sa vám program identifikuje? Mne ostal pôvodný názov „Dvojka“

    1. Reštartujte box, prípadne ho vypnite diaľkovým ovládaním aspoň na 10 minút. Názov by sa mal zmeniť na Dvojka HD.

Komentáre už nie sú povolené.