Reklama

TVP Info kódovane na satelite Eutelsat Hot Bird 13C

Poľský spravodajský kanál TVP Info, ktorý prevádzkuje verejnoprávny vysielateľ TVP (Telewizja Polska), už nie je možné prijímať od dnes nekódovane prostredníctvom satelitu. Vysielanie stanice zostalo zakódované presne o polnoci, prístup k programu tak majú len zákazníci poľských satelitných operátorov. Stanica je šírená z družice Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E) z frekvencie 10 719 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Okrem satelitného vysielania je TVP Info šírené aj u káblových a IPTV operátorov u našich severných susedov, ako aj v tamojšom DVB-T multiplexe 3 (MUX 3).

Kanál TVP Info bol šírený zo satelitnej pozície Eutelsat Hot Bird (13,0°E) voľne viac ako jeden rok. Predtým bolo vysielanie šírené zo satelitnej pozície Astra 19,2°E, ktorá slúžila ako distribučný satelit pre všetky programy verejnoprávneho vysielateľa do konca roka 2014. Aktuálne je možné prijímať od poľského verejnoprávneho vysielateľa nekódovane prostredníctvom satelitu už len program TVP Polonia.

Technické parametre pre príjem TVP Info:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 10 719 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Viaccess, Nagravision, Seca)
Provider: nc+

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Skoda bol to kvlatný informačný program lepší než tá naša TA3 ktorá dáva každú hodinu to isté do okola po poľský som dobre rozumel

Komentáre už nie sú povolené.