Reklama

Odštartoval RTL International, medzinárodný kanál nemeckého vysielateľa

Nemecká mediálna skupina RTL Deutschland spustila v pondelok 18. januára 2016 nový medzinárodný kanál pod názvom RTL International. Dostupný je od začiatku vysielania ako platený program pre divákov v Kanade (BellCanada‬ a Telus‬ Sat), Južnej Afrike (Satelio‬ a Deukom), Izraeli (Hot a Yes) Gruzínsku (Caucasusonline) či Austrálii (FlipTV). Postupne budú pribúdať aj ďalšie krajiny. V prípravách je aj online stream a aplikácie pre mobilné zariadenie. Informuje o tom televízia na svojej webovej stránke.
Pokračovanie nižšie:


RTL International ponúka divákom na celom svete vlastné programy v nemeckom jazyku, ktoré je možné zhliadnuť na nemeckej verzii kanálu. Program je tak hlavne určený Nemcom, ktorí žijú za hranicami, prípadne ľudom, ktorí sa učia nemecký jazyk a nemajú možnosť sledovať nekódované vysielanie prostredníctvom satelitu Astra (19,2°E).

Medzinárodne verzie programov plánuje spustiť od februára 2016 aj slovenská Markíza a česká Nova. Markíza International má nahradiť všetky programy Skupiny Markíza v Česku a naopak Nova International programy Skupiny Nova na Slovensku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. tento článok by si mali prečítať všetci tí, čo sa pozastavujú nad programami Markíza International a Nova International…..

  2. To je pravda…ja by som to celé zhrnul asi tak: Chceli ste samostatné Slovensko? Chceli! Tak neplačte za českými stanicami.
    Česi vždy boli,sú a aj budú pred nami v kvalite života…aj v kvalite tv vysielania!

  3. Voľakedy bolo Rakúsko-Uhorsko. Tak načo nám bola potrebná samostatná Republika Česko-Slovenská? Mali by sme sa ako Rakušáci? Mne osobne nechýbajú tí internacionálni cz alebo sk vysielatelia, hlavne ich patvorba. No každí nech si pozerá, čo chce, podľa svojej chuti.

  4. buko1: Po pravnej stranke tomu rozumiem (aj bez tohto clanku), po ekonomickej mi to nedava zmysel. Naco sa namahat s odpadovymi kanalmi, ktore budu mat len marginalnu sledovanost?
    net: +100 bodov.
    fzj: Ak by malo Slovensko v C.K. monarchii podobne postavenie ako v CSFR, tak ano, mohli sme tam zostat. A asi by sme dnes boli celkom inde, v tom lepsom vyzname slova. No a tie ‚international‘ programy nechybaju skoro nikomu, ale chybat budu tie, ktore tymito paskvilmi budu nahradene.

  5. NET v com su cesi lepsi??? Zobud sa prosim cesi su za slovenskom

  6. m.p: Cesi su lepsi takmer vo vsetkych ekonomickych ukazovateloch, od HDP per capita, cez platy (nominalne aj realne) az po nezamestnanost. Dalej, kolko univerzit zo SVK a kolko z CZE je vo world top 500? Kolko Slovakov studuje a pracuje v CR a kolko Cechov v SR? Alebo kolko zlatych ma Cesko v MS v hokeji (a v inych sportoch) a kolko my za poslednych 20 rokov? A este aj tych TV programov maju viac, a to aj po zohladneni poctu obyvatelov. Tak, a teraz skus najst jeden meratelny parameter, kde su Cesi pozadu za Slovenskom 🙂 (A pritom su aj take, ale stavim svoj obed, ze ziaden nepoznas a len trepes naucene nezmysly.)

  7. Čo je to za porovnávacia „hodnota“ počet zlatých z MS v hokeji, apod.? Švajčiari nemajú ani jednu a sú HDP na osobu (GDP per capita) niekde inde.

  8. fzj: Naznacil som snad niekde, ze medzi HDP a sportovymi uspechmi je suvis, ci dokonca priama umernost? Zrejme si nepochopil zmysel napisaneho – neslo o hladanie vztahu ekonomickej a sportovej urovne, ale o porovnanie SR a CR v roznych oblastiach. Cize som nahodne vybral zopar ukazovatelov, ktore popieraju tvrdenie m.p, ze, citujem, „Cesi su za Slovenskom“. Tych, ktore by to tvrdenie podporili, je totiz ovela menej a musel by som dlho rozmyslat, kym by som na nejaky prisiel. A pocet medaili som tam zaradil len preto, lebo takemu porovnaniu porozumie aj blb s troma rocnikmi na zakladke. Ale inak aj taka nepodstatna vec nieco napovie o vyspelosti statu, predstav si.

  9. dr. B.Nutty ten titul tam mas asi len tak snáď ani sam neveríš svojim blábolom o tom že sú česi ekonomicky lepšie ako slovaci….dobré rano pan doktor už by bolo načase sa zobudiť do reality

Komentáre už nie sú povolené.