Reklama

Ktorí operátori zaradia program Nova International do svojej ponuky nie je ešte stále známe

Česká Skupina Nova dnes potvrdila oficiálne štart svojho medzinárodného programu Nova International, ktorý bude dostupný na území Slovenskej republiky. Odštartuje už 1. februára 2016 o 5:55 reláciou Raňajky s Novou. Program stanice bude tvorený reláciami z vlastnej produkcie televízie Nova, ktoré majú licenciu na vysielanie aj za hranicami Českej republiky.
Pokračovanie nižšie:


Ktorí slovenskí operátori však zaradia program do ponuky nie je zatiaľ stále známe. Aktuálne prebiehajú rokovania. „Na jeseň sme kontaktovali slovenských satelitných a káblových operátorov, s ktorými aktuálne intenzívne jednáme o termíne zaradenia stanice do ich programovej ponuky,“ prezradil Petr Horák, riaditeľ sekcie nových projektov skupiny Nova. Stanica NOVA International má podľa prevádzkovateľa českej komerčnej TV spoločne so športovými stanicami NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 vytvoriť kompletnú ponuku HD staníc skupiny Nova pre slovenský trh. Žiadne ďalšie programy TV Nova by nemali slovenskí operátori ponúkať.

Zaradenie Nova International nepotvrdil zatiaľ ani najväčší satelitný operátor Skylink. „Pokiaľ Novu International spustíme, budeme o tom informovať,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group. Na otázku či satelitná platforma odpojí na slovenských kartách zvyšné české programy Skupiny Nova odpovedal: „Pokiaľ sa týka ostatných staníc TV Nova, nie sú a nikdy neboli súčasťou našej ponuky pre Slovensko. Na tom sa nič nemení.

Popri stanici Nova International má spustiť v rovnaký deň vysielanie aj medzinárodná verzia programu Markíza s názvom Markíza International. Tá má byť zase dostupná v Česku.

Programová schéma programu Nova International:

prog_schema_nint

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zbytocne sa rozculovat aj tak tu zumpu operatori zaradia NASRAT!!!

  2. Choré. Navyše som niekde čítal že to bude pay-tv.

  3. ktory operator zaradi ten novacky hnoj, tak sa odpiše a strati abonentov. ved to je len odpad z tv nova.

  4. Nech zrusia vsetky nohy, len nech mi nechaju ct sport.

  5. Nova Int.+Markíza Int. je plytvanie frekvenčným spektrom.

  6. Nikto to nezaradí… a by som sa čudoval keby aj niekto…

  7. @Hajd: začneš sa čudovať hneď potom, ako začne nejaká najatá právnická kancelária v SR posielať predžalobné výzvy operátorom za porušovanie § 125 ods. (3) písm. e) zákona 185/2015 Z.z. v ktorom bude súčasne uvedné aj vyčíslenie výšky škody spôsobenej NEOPRÁVNENOU RETRANSMISIU kanálov Novy spolu s príalušnými dôkazmi o príjme programov Novy u príslušných operátorov…. Slovenská RVR dáva za neoprávnenú retransmisiu napomenutia, príapdne smiešne pokuty, slovenské súdy odsudzujú pirátov často na prepadnutie veci – tak som zvedavý KTORÝ operátor bude riskovať, že mu súd zabaví vysielací reťazec…

  8. Kľudne zrušte celé hnojisko súkromných skorumpovaných tv staníc, ktoré sú tu len na to, aby vymývali národu jeho názor, identitu a slobodu. Vykazujú miliónové straty, aby nemuseli platiť dane.

  9. Tak ked siria Nova TV bez suhlasu, potom mozu sirit cokolvek.

  10. jozo: Dalsi paranoidny konspiracny teoretik-hejslovak?

Komentáre už nie sú povolené.