Reklama

Prima Comedy Central v ponuke Skylinku

Satelitná platforma Skylink dnes rozšírila svoju ponuku na satelite Astra 3B (23,5°E) o nový český televízny kanál Prima Comedy Central. Prístup k programu majú všetci zákazníci s aktivovaným balíčkom DIGITAL.

Majitelia Skylink Ready boxov so zapnutou funkciou FastScan nájdu Prima Comedy Central, po dnešnej aktualizácii, na programovej pozícii číslo 39. Ak by sa ešte program v zozname nenachádzal, odporúčame reštartovať box. Užívatelia prijímačov bez funkcie FastScan si môžu program naladiť z frekvencie 11 895 MHz. Keďže Prima Comedy Central vysiela v štandardnom rozlíšení a kompresnom formáte MPEG-4 je pre príjem potrebný satelitný HD prijímač.
Pokračovanie nižšie:


Televízia Prima Comedy Central odštartovala v pondelok 14. decembra 2015. Vo vysielaní sa zameriava na zábavné programy americkej produkcie. Stanica vznikla v spolupráci s českou FTV Prima a mediálnou spoločnosťou Viacom International Media Networks.

Skylink je prvou satelitnou platformou, ktorá program Prima Comedy Central ponúka svojim predplatiteľom. Doteraz mohli stanicu sledovať iba diváci u českých vybraných káblových a IPTV operátorov ako aj tí, ktorí prijímajú signál českého multiplexu 4.

Technické parametre pre príjem Prima Comedy Central:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Názov: Prima Comedy Central
Obrazové rozlíšenie: 704 x 576

prima_comedy_centra

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kanál nahradil Test 3, vysielajú sa tam aj CZE titulky.

  2. Takze dakujeme PRIMA TV a VIACOMU za dobry projekt (a dufajme ze nebudu downgadeovat obsah podobne ako konkurecne programy od CME group kde su len reprizy typu priatelia zenaty zo zavazkami a pod. zatial to tak nevypada:) )jemna vdaka aj nenazranemu Skylinku ze nezaradil volne sireny program medzi platenu ponuku a zatial spristupnil program aj pre SR co mu zatial udrzi slovensku klientelu samozrejme 🙂

  3. sd by to mohlo byt ………..tiež………………….. nemam HD primač ……………

  4. Sky link sa uplne vyprdlo na zakaznikou počas vianočnych sviatkou vobec nefunguju mi predplatne eroticke programi pisal som tam x krat to to je važeny SKYLINK.

Komentáre už nie sú povolené.