Reklama

FilmBox Extra HD od 5. januára v ponuke freeSATu

Ponuka satelitnej platformy freeSAT, ktorá poskytuje svoje služby prostredníctvom satelitnej pozície Thor (0,8°W), sa rozšíri už začiatkom nového roku 2016 o nový televízny program vo vysokom rozlíšení FilmBox Extra HD. Stanica bude súčasťou prémiového balíčka FilmBox Pak od 5. januára 2016. Počet kanálov v balíku FilmBox Pak tým vzrastie na štyri: FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family a FilmBox Extra HD.
Pokračovanie nižšie:


Kanál FilmBox Extra HD vo vysokom rozlíšení ponúka pestrý výber filmov a seriálov všetkých žánrov pre celú rodinu 24 hodín denne, bez reklám a s českým prípadne slovenským dabingom. Každý mesiac sa diváci môžu tešiť na 30 filmových premiér a to najlepšie z produkcie hollywoodskeho štúdia Universal a ďalších.

Zákazníci s dodávaným prijímačom nájdu program na programovej pozícii číslo 72. Technické parametre pre príjem pre užívateľov s vlastným satelitným prijímačom budú zverejnené neskôr.

Pre príjem FilmBox Extra HD bude samozrejme nutné mať aktivovaný balíček FilmBox Pak. V rámci vianočnej ponuky ho môžu získať zákazníci freeSATu aktuálne za zvýhodnenú cenu. Stačí aby si balík objednali na 12 mesiacov a získajú ho len za 2 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať