Reklama

ANTIK Sat ponúkne základný balík za menej ako 1 euro mesačne aj s mobilnou televíziou

Slovenská satelitná platforma ANTIK Sat má v pláne ponúknuť užívateľom, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, na celom Slovensku základné slovenské a české programy už od 0,89 € mesačne. V cene má byť pritom zahrnutý aj prístup k mobilnej televízii ANTIK TV GO.

V ponuke bude samozrejme aj rozšírený balíček a to v cene už od 10,9 € mesačne. Podobne ako u nižšom balíčku, aj tu je zahrnutý už prístup k mobilnej televízii ANTIK TV GO. V ponuke je však viac televíznych programov. Užívateľ tak môže sledovať televíziu kdekoľvek sa nachádza a to až na štyroch mobilných zariadeniach súčasne.
Pokračovanie nižšie:


Pre príjem programov satelitnej platformy ANTIK Sat bude potrebný satelitný prijímač s dekóderom Conax (Kaon CO1300), prípadne CAM modul, spolu s prístupovou kartou. Zariadenia budú párované, to znamená, že kartu nebude možné využívať v inom zariadení ako v tom s ktorým je spárovaná. Programy sú šírené z družice Eutelsat 16A (16°E), satelitnú parabolu je preto nutné mať nastavenú práve na túto družicu. Detailnejšie informácie o dodávanom satelitnom prijímači a naše skúsenosti s ním si môžete prečítať v tomto našom článku.

Prehľad programových balíčkov ANTIK Sat

Pre začiatok
Jednotka HD, Dvojka, HD, Markíza HD, Dajto HD, Doma, JOJ HD, PLUS, WAU, TA3, TV LUX, TV Noe, Senzi, KinoSvět, ČT1, ČT2, ČT24 + test programy (ČT Sport HD, ČT:D/art, Nova HD, Nova Cinema, Smíchov, Telka, Fanda, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom a TV Barrandov).

V cene balíčka je aj prístup k mobilnej aplikácii ANTIK TV GO. Sprístupnené budú programy Jednotka, Dvojka, Markíza, Dajto, Doma, JOJ, Plus, WAU, TA3, TV LUX, TV Noe, Senzi, KinoSvět, ČT1, ČT2 a ČT24.

Všetko čo potrebuješ
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Dajto HD, Doma, JOJ HD, Plus, WAU, JOJ Cinema, TA3, TV LUX, TV Noe, Disney Channel, Nickelodeon, Duck TV, RiK, Óčko, Fuel TV, ČT1 HD, ČT2, ČT24, Sport1, Sport2 HD, JimJam, Minimax, AMC, Film+, Sundance Channel, Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, VH1, Film Europe, Auto Motor und Sport HD, Fashion TV HD, CS mini/CS film, Horror film, KinoSvět, FilmBox HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, Fast and FunBox HD, FightBox HD, EroX, EroXXX HD, DocuBox HD, FilmBox, ArtHouse, Fashion Box 360, TuneBox, Senzi, Šlágr TV, Travel Channel HD, Fine Living, DJazz HD, Brava HD, Dusk + test programy (ČT Sport HD, ČT:D/art, Nova HD, Nova Cinema, Smíchov, Telka, Fanda, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom a TV Barrandov).

V cene balíčka je aj prístup k mobilnej aplikácii ANTIK TV GO a FilmBox Live. Sprístupnené budú programy Jednotka, Dvojka, Markíza, Dajto, Doma, JOJ, Plus, WAU, JOJ Cinema, TA3, TV LUX, TV Noe, Nickelodeon, Duck TV, RiK, Óčko, Fuel TV, ČT1. ČT2, ČT24, Sport1, Sport2, JimJam, Minimax, AMC, Film+, Sundance Channel, Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home, National Geographic, Nat Geo Wild, VH+, Film Europe, Auto Motor und Sport, Fashion TV, CS mini/CS Film, Horror Film, KinoSvět, FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Extra, Fast and FunBox, FightBox, EroX, EroXX, DocuBox, FilmBox, ArtHouse, Fashion Box 360, TuneBox, Senzi, Šlágr TV, Travel Channel, Fine Living, DJazz, Brava a Dusk.

Filmový zážitok
HBO HD, HBO2, HBO Comedy, Cinemax HD, Cinemax 2 HD + bezplatný prístup k službe HBO GO.

Cenník

Balíček Pre začiatok
Predplatné na 3 mesiace – 2,97 €
Predplatné na 6 mesiacov – 5,70 €
Predplatné na 12 mesiacov 10,68 €

Balíček Všetko čo potrebuješ
Predplatné na 3 mesiace – 35,7 €
Predplatné na 6 mesiacov – 69 €
Predplatné na 12 mesiacov 130,8 €

Balíček Filmový zážitok
Predplatné na 3 mesiace – 29,7 €
Predplatné na 6 mesiacov – 58,2 €
Predplatné na 12 mesiacov 114 €

Ceny zariadení
Satelitný prijímač Kaon CO1300 – 74,09 €
CAM modul Conax – 36,85 €
Dekódovacia karta ANTIK Sat – 19,14 €
Satelitný komplet (90 cm parabola, box alebo CAM modul, dekódovacia karta, Twin LNB, 20m káblu a F-konektory) – 125,33

antik_sat_kaon2

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujímavé že v AntikSATe to z Cinemaxami 1 a 2HD ide, ale v Skylinku nie…

  2. čT 4 sport je mám pocit už dávno iba čT sport.

  3. František- nepôjde 60 cm je na tejto družici malo…odporučane su 90 cm paraboly

  4. Da sa vyuzit komplet ktory momentalne pouzivam pre Sky link? Mam dva prijimace a dve karty, ktore koncia….

Komentáre už nie sú povolené.