Reklama

Magio Sat a Nová DIGI TV: TV Nova s teletextom

Telekom pridal k českému programu TV Nova na satelite Thor 6 (0,8°W), ktorý vysiela na frekvencii 12 054 MHz, teletext. Prístup k nemu majú všetci zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a Nová DIGI TV. Stačí aby pri sledovaní programu stlačili na diaľkovom ovládaní tlačidlo „TEXT“.
Pokračovanie nižšie:


Okrem sprístupnenia teletextu na TV Nova boli tiež v poslednej dobe pridané ďalšie audio stopy k vybraným staniciam. K športovému kanálu Eurosport a dokumentárnemu Crime and Investigation pribudli originálne (anglické) audio stopy, nové audio pribudlo aj k ID Extra, ktorý môžu po novom sledovať diváci už aj v maďarskom jazyku. Kompletný prehľad programov platformy Nová DIGI TV aj s audio stopami nájdete vždy na našej stránke http://www.satelitnatv.sk/digi-tv/.

Pripomeňme, že v noci z pondelka 5. na utorok 6. októbra 2015 vydala DIGI Slovakia nový softvér pre prijímače Kaon NA 1170 HD. Viac informácií sa dočítate v našej predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čo nové chce telekom dať Magio sat oproti novej Digi sk???Tak asi nič,pravda,Magio sat je akože vlajková loď TELEKOMU.

Komentáre už nie sú povolené.