Reklama

Seriály a šou TV Markíza už aj v Magio videopožičovni, vybrané z nich sú v exkluzívnej predpremiére

Telekom pripravil v spolupráci s televíziou Markíza od septembra pre zákazníkov využívajúcich Magio IPTV zaujímavú novinku. Po novom nájdu všetci diváci v Magio videopožičovni okrem ponuky filmov už aj pôvodné seriály a šou z produkcie TV Markíza.
Pokračovanie nižšie:


Televízni diváci sa v najbližších dňoch môžu tešiť napríklad na tituly ako Búrlivé víno, Chlapi neplačú, Farma, Kredenc, Doktori, Horná Dolná, Sekerovci, Svokra alebo Smotánka. V špeciálnej kategórii s názvom „Markíza“ nájdu nielen staršie časti, ale aj najnovšie diely v exkluzívnej predpremiére – môžu ich teda dokonca vidieť ešte skôr, ako budú odvysielané v televízii. Seriály budú k dispozícii v predpremiére za 60 centov a po odvysielaní v televízii len za 30 centov.

Zákazníkom Magio televízie sa snažíme neustále prinášať zaujímavé novinky. Sme radi, že našim zákazníkom môžeme opäť ponúknuť niečo mimoriadne,“ uviedol Juraj Bóna, senior manažér pre produktový manažment a marketing Telekomu.

Veríme, že fanúšikovia našich seriálov a šou ocenia nielen možnosť jednoducho sa vrátiť k starším dielom, ale aj vidieť novinky exkluzívne ešte pred ich odvysielaním,“ skonštatoval Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Prístup k Magio videopožičovni majú iba zákazníci Magio televízie na pevnej sieti, užívatelia satelitného Magio Sat ju bohužiaľ k dispozícii nemajú.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keby dali radsej JOJ CINEMA by potesili viac zakaznikou tv magio.Platit Markize za reprize repriz to je chore.

  2. Nemam sice Magio, ale nahodou je to jedna z tych lepsich noviniek. Ponuknut serial den dopredu pred odvysielanim v telke moze byt pre viacerych zaujimave.

  3. Ak by to bolo zadarmo, dobre. Ale platiť za taky odpad?
    Blázni.

Komentáre už nie sú povolené.