Reklama

AXN na dva týždne nekódovane v maďarskom DVB-T

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra pripravila opäť po krátkej letnej prestávke pre všetkých divákov, ktorí prijímajú televízne programy prostredníctvom antény, ďalšie voľné vysielanie vybranej stanice. Tentokrát je možné prijímať nekódovane (FTA) kanál AXN a to v období od 1. do 14. septembra 2015.
Pokračovanie nižšie:


Počas písania tejto správy už vysielal kanál AXN nekódovane, s obrazovým rozlíšením 704 x 576. Na výber je okrem maďarskej audio stopy aj originálna (anglická). Obe audio stopy sú vo formáte AAC-HE.

Kanál AXN vysiela prostredníctvom maďarského multiplexu C, podobne ako všetky ostatné stanice v kompresnom formáte MPEG-4. Vysielanie je štandardne kódované systémom Conax a dostupné iba predplatiteľom platformy MinDig TV Extra (obdoba našej Plustelky). Pre príjem je preto potrebné vlastniť CAM modul, alebo HD set-top-box s čítačkou Conax spolu s dekódovacou kartou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V Plustelke sa asi ničoho podobného nedočkáme… :-/ Maďari idú na to rozumne. Inak je dosť možné, že koncom októbra pôjdu programy Plustelky FTA, nechajme sa prekvapiť, bolo to tak už 2 roky po sebe.

  2. JOJ cinema ide free staci ak mas kartu. No a kartu Plustelka zozenies uz aj za 15 eur a k tomu mesiac full ponuka a do konca roka JOJ Cinema. Ja nemam co riesit.

  3. Nero: To je pravda, ale Plustelka by viac zakaznikov ziskala, keby nejake jej programy boli spristupnene na par tyzdnov FTA, tak, ako to robia Madari. Ale oni nemaju ani len reklamnu kampan, aby ludi navnadili aspon na JOJ Cinema, ktora bezi momentalne FTV do konca roka. Ani na svojom infokanali v MUX1 o tom neinformuju, co by ich nic nestalo. To mi pripada ako cisty amaterizmus a letargicke socialisticke flakacstvo.

  4. Len tie kanály na ochutnávku by nemali dať voľne len v rámci Plustelky – tam, kde je ČT 1 a 2, ale mali by to pustiť úplne voľne, aby to naladili ľudia na všetkých plochých televízoroch a boxoch. Aj teraz urobili chybu – JOJ Cinema mali dať úplne voľne pre všetkých divákov, nie len v Plustelke.

  5. Suhlasim s nazormi je to na zamyslenie preco to u nas nejde tak ako to vyzaduje doba.Aj taky Info kanal by mal byt viac vyuzity ako doteraz.Nedat tak dolezitu informaciu ze Joj Cinema ide na Plustelke volne do konca roka je divne az zarazajuce.Info kanal by mal byt pestrejsi mal by viac informovat a pomoct aj Plustelke formov viac minutovych sotov a tak ju zviditelnit divakom Volnej telky vysledok by sa urcite dostavil.

  6. suhlasim s nazormi ostatnych, cele DVB-T Towercom je v prdeli a zaostava, nejde z dobou, aj ten Joj Cinema fakt mohli dat na free

  7. Keď už tu spomínate tu JOJ Cinemu tak len dodám, že žiadny operátor si memôže dovoliť len tak niečo pustiť voľne. To jednoducho nejde. Na všetko musí mať súhlas od telky.

Komentáre už nie sú povolené.