Reklama

Taliansku a francúzsku futbalovú ligu uvidia diváci v najbližších rokoch na kanáloch Sport1 a Sport2

Prevádzkovateľ športových kanálov Sport TV, spoločnosť AMC Networks International, získal exkluzívne vysielacie práva na francúzsku futbalovú LIGUE 1 a taliansku SERIE A TIM. Slovenskí a českí futbaloví fanúšikovia si tak budú môcť už o niekoľko týždňov vychutnať tieto dve veľmi zaujímavé futbalové súťaže práve na športových kanáloch Sport1 a Sport2 a to až do roku 2018. Všetky prenosy budú podľa prevádzkovateľa navyše k dispozícii v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


Francúzska LIGUE 1 štartuje už 7. augusta a o niekoľko týždňov na to, 22. augusta 2015, aj talianska SERIE A TIM. Sport TV pripravuje okrem priamych prenosov aj predzápasové hodnotenia, štatistiky a nakoniec aj zostrih toho najlepšieho z každého kola.

U talianskej futbalovej ligy budú mať diváci možnosť sledovať počas 38 víkendových kôl naživo všetky zápasy, futbalový fanúšik sa teda môže tešiť na súboje preslávených klubov, ako sú AC Miláno, Juventus Turin či Inter Miláno, vrátane dvoch slovenských futbalistov Mareka Hamšíka (SSC Neapol) a Juraja Kucku (Janov CFC).

Ligue 1 čaká momentálne 78. sezóna, podľa UEFA sa jedná o 6. najlepšiu futbalovú súťaž na svete. Hlavným lákadlom v najbližšej sezóne bude pre divákov určite hviezda Zlatan Ibrahimovič.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No z Digi Sportom to ide dolu vodou. Ani ten Sport2 nemaju.

  2. Aby ešte DIGI nevypálili rybník španielskou ligou to by ma sklamalo

  3. Na magio sat máte aj sport 1 2 aj digi sport 1,2,3,4,

  4. Som športový fanúšik a pýtam sa manažmentu Digi kedy konečne pridaju do ponuky kanál Sport2 a CtSport +HD .Dakujem.

  5. Cť šport sa dá vysielať len na území CR takže nikdy a šport 2 tiež asi nie veď načo keď môžu zakaznici ísť do slovak telekomuniku kde to máte drahšie.

Komentáre už nie sú povolené.