Reklama

JOJ Cinema od dnes v ponuke O2 Czech Republic, v priebehu júla ju zaradí aj Slovanet

Filmový kanál JOJ Cinema od dnes rozširuje svoju dostupnosť v Českej republike. Stanicu môžu sledovať už aj zákazníci českého operátora O2 Czech Republic. V priebehu júla by ju mala navyše zaradiť do svojej ponuky aj slovenská spoločnosť Slovanet, ktorá je jedným z najväčších alternatívnych telekomunikačných operátorov na Slovensku. Informovala dnes o tom JOJ Group.
Pokračovanie nižšie:


V poradí siedmu televíznu stanicu skupiny JOJ Group – JOJ Cinema, ktorá odštartovala svoje vysielanie 15. júna 2015, môžu tak už prijímať zákazníci operátorov O2 Czech Republic, Skylink, TowerHome (Plustelka), ANTIK Telecom (Tango TV), CentroNet a KTR. Aktuálne prebiehajú rokovania aj s ďalšími káblovými či satelitnými operátormi.

JOJ Cinema prináša divákom vo vysielaní filmy všetkých žánrov 24 hodín denne v českom jazyku vrátane upútavok. Na výber je okrem českej aj originálna audio stopa. Samotní diváci si tak môžu vybrať či chcú filmy sledovať v českom, alebo originálnom jazyku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hlavne ze JOJKA bojuje proti Ceskym staniciam na Slovensku a pcha sa do O2tv v Cechach.

  2. hlavna vec ze taky velky operatory ako napr. telekom a stale len rokuju, a take menise ako napr plustelka a v ie sa hned dohodnut,a hlavne ze sa pchaju do toho česka,tam skor zaradia ako tu na slovensku, hamba

  3. Ten telekom je proste neskutočný…prečo im to tak dlho trvá?..

  4. lebo plustelka chce zarobit tak ho daju do platenej ponuky,telekomu tak ci tak ludia platia tak naco sa ponahlat,vymenit tych ludi v telekome ach jaj

Komentáre už nie sú povolené.