Reklama

Nová DIGI TV rozšíri ponuku o dva nové programy v SD kvalite, erotický a športový

Zákazníci novej satelitnej služby DIGI TV, ktorú prevádzkuje spoločnosť DIGI Slovakia, budú môcť, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, prijímať už od 1. júla tohto roku, dva nové programy v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) Dusk TV a Golf Channel. Oba rozšíria ponuku balíčka Maxi, ktorý ponúka operátor za štandardnú cenu 12,9 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Dusk TV bude už v poradí tretím erotickým program v ponuke novej DIGI TV. Spomeňme, že doteraz môžu predplatitelia sledovať dva celodenné programy Dorcel TV a Super One, ktoré sa nachádzajú v DIGI boxoch na programových pozíciách číslo 103 a 104.

Erotický program Dusk TV spustil svoje vysielanie v roku 2009, vo vysielaní sa zameriava prevažne na ženské publikum. Prevádzkovateľom stanice je holandská spoločnosť 2GrapesMedia.

Golf Channel je športový program v českom jazyku so zameraním, ako už názov napovedá, na golf. Vo vysielaní prináša magazíny, spravodajstvo, ako aj priame prenosy z golfových turnajov.

golf_channel1
Golf Channel

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a zase sport lebo ich tam je velmi malo asi zo 10 filmove asi niesu ziadne

  2. A čo tak pridat programy barandov,kino barandov,barandov plus,joj cinema,rik,ťuki,počítam že to digi ani vôbec nezaradi do ponuky,a potom sa digi čuduje že im odchadzaju zakaznici ku konkurencii

  3. na novej digi je už 10 sportovych a 3 eroticke programy,pridajte už konečne aj nejake filmove kanaly,chyba mi tam napr smichov,telka tv fanda,barandov,barandov plus,kino barandov

  4. Videli ste vobec program na Kino Barrandov? Ved su to same reprizy, naco by to pridavali. Barrandov Plus to iste. To JOJ Cinema je niekde inde.

  5. Na novej Digi sa asi Sport2 nedockame. Mne je to uz ale sumafuk. Na druhu telku som si dal antenovu Plustelku a mam pokoj a navyse mam aj JOJ Cinema.

  6. rozne nove kanale na novej digi. a co taky tv sportovy sport2 F1 je len pre vyvolenych v rakusku bravo MARTIN kupuj nove satelity anteny nestaci ze sa zbavujemwe starych anten to bolo ale doba pokrocila satelitne paraboly nestrasia ako vela anten na strechach niekde to ide /skailant/ sport2 a na sdigi to nejde aj ked si to chceme doplatit platene kanaly hanba vam v digi slovakia-telekom.

Komentáre už nie sú povolené.