Reklama

ANTIK Telecom zaradil JOJ Cinema do ponuky Tango TV

Košický operátor ANTIK Telecom rozšíril ponuku svojej digitálnej televízie Tango TV, ktorú poskytuje vo svojej vlastnej sieti, o nový filmový kanál JOJ Cinema. Program je dostupný zákazníkom už od Základného balíčka a to ako v SD, tak aj v HD kvalite. Podľa našich informácií je program dostupný užívateľom už od včera 15. júna, pokiaľ by sa však program ešte nenachádzal vo vašej ponuke, odporúčame reštartovať set-top-box.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Cinema je platený filmový kanál skupiny JOJ Group, ktorý odštartoval svoje vysielanie v pondelok 15. júna 2015. Divákom vo vysielaní prinesie filmy všetkých žánrov v českom jazyku bez prerušovania reklamou.

Cez deväťdesiat percent videotéky budú tvoriť filmy natočené od roku 2010. Navyše JOJ Cinema okrem kvalitného programu môže tiež ponúknuť zodpovedajúci divácky komfort, pretože operátorom môžeme poskytnutý práva na distribúciu filmového kanálu v rámci OTT služieb, ktoré sú stále vyhľadávanejšie,“ povedala marketingová riaditeľka JOJ group Ivana Semjanová.

Nový filmový kanál je aktuálne dostupný pre predplatiteľov Tango TV, užívateľom SmartTVBoxu zatiaľ nie je k dispozícii. Spomeňme ešte, že okrem ANTIK Telecomu môžu sledovať už od začiatku vysielania JOJ Cinema aj zákazníci Skylinku či CentroNetu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ešte by mohli JOJ Cinema pridať aj do Antik TV GO.

Komentáre už nie sú povolené.