Reklama

Telekom začal poskytovať zľavy na internet a pevnú linku pre zákazníkov DIGI TV

Zákazníci DIGI TV môžu získať teraz zľavu z mesačného poplatku na pevnú linku a Magio Internet od Telekomu. V prípade, že sa predplatitelia káblového a satelitného operátora DIGI TV rozhodnú využívať jednu z uvedených služieb Telekomu, môžu získať zľavu od dvoch do štyroch eur mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Odteraz aj zákazníci DIGI TV môžu využívať výhody členstva v skupine Slovak Telekom. Ak má zákazník DIGI TV, môže získať zľavu na Magio Internet a Pevnú linku. Zľava 2 € sa uplatňuje za každú službu, pri kúpe Magio Internetu a Pevnej linky tak zákazník môže získať zľavu až 4 € mesačne,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Michal Korec, hovorca pre financie a služby zo spoločnosti Slovak Telekom.

Podmienkou poskytnutia zľavy je samozrejme súčasné využívanie služieb DIGI TV. V prípade, ak zákazník prestane využívať služby DIGI TV, stráca automaticky nárok na zľavu.

Okrem zľavy môžu ešte získať záujemcovia aj Wi-fi router so samoinštaláciou, alebo telefón už od 9,90 €.

telekom_digi_zl1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako tú zľavu získam? Bude mi priznaná automaticky alebo musím o ňu požiadať??? Pevnú linku mám už dávno pred tým ako mi naištalovali nové Digi. Ďakujem.

  2. Telekom dava zlavy len pri podpise novej zmluvy. Pochybujem ze teraz to bude inak.

  3. Dobrý deň, chcela by som vedieť či mám možnosť získať uvedenú zľavu, keď mám zriadenú pevnú linku od Telekomu dávnejšie a Novú Digi mám cca od marca toho roku. Pôvodnú digi som mala tiež dávnejšie zriadenú.
    Ak áno, tak akým spôsobom sa to dá zrealizovať.

    č.zmluvy: ****** Digi
    Kód adresáta: *****

    S pozdravom Anna Vaneková

    ——————————–
    *editované adminom. Náš portál SatelitnáTV.sk nie je zákaznícka linka DIGI TV ani Telekomu.

Komentáre už nie sú povolené.