Reklama

Sport3 prinesie zábery z kokpitu pilota Formuly 1, o zaradení programu prebiehajú s operátormi rokovania

Nový športový program Sport3, ktorý získal v marci 2015 licenciu od českého mediálneho regulátora, prinesie svojim divákom netradičné zábery zo známych motoristických pretekov Formuly 1. Prevádzkovateľom bude spoločnosť AMC Networks International – Central Europe, ktorá už má vo svojom portfóliu dva športové programy Sport1 a Sport2.
Pokračovanie nižšie:

Sport3 bude obsahovať zábery zo seriálu Formuly 1 a to netradičným spôsobom ako je pohľad z kokpitu pilota, zábery z PIT-LANE, umiestnenie monopostu na trati a ďalšie,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk PR manažér zo spoločnosti AMC Networks International – Central Europe Ondřej Vácha.

Sport3 nebude teda tradičným 24 hodinovým športovým programom. Vysielať bude v závislosti od dátumu a času jednotlivých závodov Formuly 1. Program tak doplní športové kanály Sport1 a Sport2, ktoré prinášajú aktuálne divákom ako tréningy tak aj nedeľné preteky F1.

O zaradení nového programu aktuálne prebiehajú rokovania s operátormi a to ako v Česku, tak aj na Slovensku. Prvým operátorom, ktorá poskytne tento špeciálny program svojim zákazníkom má byť v Česku O2TV. U ktorého operátora bude dostupný program na Slovensku, zatiaľ nie je známe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na Rakušákoch pri F1 tiež občas ide kamera z kokpitu. Čo je na tom také extra? A ORF eins je free.

  2. tu ide o to, že si môžeš pozrieť celé preteky z kokpitu svojho favorita 🙂

  3. a ktorým tlačítkom na DO si prepnem kokpit Vettela, alebo ako to bude fungovať?

  4. Je to tak: Sport3 môže byť šírený prostredníctvom OTT (Over-The-Top) aplikácie 02TV GO, ktorá je dostupná v AppStore či na Google Play, ako aj na nových médiách s pripojením na internet (PC, Tablet, Smartfón či Smart TV).

Komentáre už nie sú povolené.