Reklama

Skylink má v pláne rozšíriť ponuku o ďalší nový HD program, nebude však lokalizovaný

Satelitný operátor Skylink má v pláne rozšíriť svoju ponuku o ďalší nový program vo vysokom rozlíšení (HD). Doterajšia programová pozícia „TEST4“ na satelite Astra 3B (23,5°E), frekvencii 11 797 MHz, bola dnes ráno premenovaná na Nautical HD. K programu sú už aj pripojené kódovacie systémy Irdeto (CAID: 0D96, 0624), ktoré využívajú Skylink ICE a Irdeto karty.
Pokračovanie nižšie:


Nautical Channel vysiela 24 hodín denne. Vo vysielaní sa zameriava na námorné športy a životný štýl. Program však aktuálne nie je lokalizovaný do českého ani slovenského jazyka. K dispozícii je päť jazykových audio stôp francúzska, anglická, nemecká, talianska a ruská.

Prevádzkovateľ platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, bude Nautical Channel šíriť nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v ďalších krajinách Európy, ako je Holandsko či Belgicko. Podľa zverejnených informácií má program rozšíriť oficiálne ponuku 21. apríla 2015.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Nautical HD

V čase písania tejto správy ešte nebol program Nautical HD dostupný zákazníkom z dôvodu prebiehajúcich testov. O ďalších podrobnostiach Vás budeme samozrejme informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Normalne,som čakal na to cely život,to su spravy…….chi chi chíííí

  2. Turci a madari maju viacej lokalizacie na programoch cz…sila

  3. Taký Telekom nepridáva dokopy nič, maximálne tak zahlcuje raster staromódnym SD, z ktorého sa máme akože pokakať!!! Oni keď konečne pridajú HD program, tak je to len z nudnej produkcie Discovery, ale samozrejme nechajú v 21. storočí v ponuke aj SD… Keby si nesedeli na ušiach tak by už dávno vypočuli požiadavky zákazníkov!!!

Komentáre už nie sú povolené.