Reklama

Maďarská UPC Direct pridá do ponuky tri nové programy, vyradí Blackbelt TV a SportKlub

Luxemburská spoločnosť UPC DTH oznámila rozšírenie programovej ponuky okrem freeSATu na Slovensku a v Česku aj v susednom Maďarsku, kde prevádzkuje satelitnú platformu UPC Direct. Maďarskí zákazníci platformy tak budú mať prístup od 7. apríla tohto roku do troch nových televíznych programov Fine Living, Food Network a Duna z toho posledne menovaný bude vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:


Fine Living a Food Network budú dostupné všetkým predplatiteľom s aktivovaným programovým balíčkom Direct+, prístup k Duna HD získajú zákazníci už od balíčka Direct medium.

Po pridaní nových programov však z ponuky vyradí, podobne ako freeSAT, program Blackbelt TV a navyše aj SportKlub. Oba programy sa nachádzali v programovom balíčku Direct+.

Technické parametre pre príjem nových programov zatiaľ nie sú známe, zverejnené budú neskôr.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechápem jednu vec. Madarska UPC a aj slovensky freesat pridaju spolocne rovnake dve stanice o varení. Madarska ale da este tretiu a to Duna HD. Prečo aj pre SK zakazníkov nedajú napr. STV1 HD

  2. Na to je jednoducha odpoved. V Madarsku maju pat krat viac predplatitelov ako u nas.

  3. Žeby českí a slovenskí abonenti nemali záujem o rozvoj a skvalitnenie SK/CZ kanálov alebo služby ako takej? Žeby pre nich HD nemalo význam, lebo majú mnohí len SD boxy? Vieme sa len domnievať. Ich oficiálne vyjadrenie (ak také majú): „Podotýkame, že aj napriek označeniu slovenských staníc značkou HD sa jedná iba o niekoľko relácií/filmov, ktoré v takom rozlíšení skutočne vysielajú.“ – freeSAT.

Komentáre už nie sú povolené.