Reklama

RTVS spustila novú HbbTV aplikáciu Slovensko Advent 2014 [náhľady]

Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) spustila novú HbbTV aplikáciu s názvom Slovensko Advent 2014, ktorá ponúka divákom všetky potrebné informácie o tomto projekte verejnoprávneho telerozhlasu.

Slovensko Advent 2014 spája umenie a kultúru s ušľachtilým charitatívnym rozmerom. Od 1. do 19. decembra prinesie RTVS 15 adventných koncertov do 15 slovenských miest. Priame prenosy budú každý deň o 20:00 vysielané na Dvojke a nasledujúci deň v repríze o 21:05 v Rádiu Slovensko.
Pokračovanie nižšie:

V HbbTV aplikácii Slovensko Advent 2014 môžeme nájsť všetky potrebné informácie o tomto projekte, ako aj informácie o účinkujúcich či dokonca video záznamy z predchádzajúcich koncertov. Diváci si tak môžu koncerty pozrieť v aplikácii kedykoľvek. Aplikácia tak môže slúžiť aj ako archív koncertov.

Pre spustenie HbbTV aplikácie je nutné vlastniť televízor či set-top-box s podporou tohto nového štandardu. HbbTV sa štandardne spúšťa červeným tlačidlom na diaľkovom ovládaní, pre jeho používanie je samozrejme potrebné pripojenie k internetu.

HbbTV aplikácia od RTVS je dostupná na kanáloch Jednotka (SD), Dvojka (SD) na satelite Astra 3B (23,5°E), a na všetkých troch kanáloch v DVB-T (Jednotka, Dvojka a STV HD).

RTVS_HbbTV1

RTVS_HbbTV2

RTVS_HbbTV3

RTVS_HbbTV4

RTVS_HbbTV5

RTVS_HbbTV6

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Spravy v HD o poznanie v lepsej kvalite nez ostatne TV, HbbTV. Gratulujem.

  2. V novej aplikacii HbbTV rusivo posobi spodna lista s ukazovatelom informacie o prebiehajucom case zaznamu, ktora sa neda z obrazovky odstranit. Obraz s touto listou posobi akoby ste pozerali monitor s PC a nie HbbTV. Obraz je tiez slabej kvality. (porovnanie s obrazom HbbTV Ceskej televizie)
    Drzim napriek predchadzajucej kritike palce.

  3. STVčka by radšej mala niečo robiť z tým príšerným zvukom … a potom riešiť toto … nechápem načo sa trepú do takých vecí keď nemajú poriešený štandárd základných vecí dnešnej doby …

Komentáre už nie sú povolené.